sava
Wysłany: 2007-10-10, 20:43 głupie baby:/
Hje mieszkam w jeleniej górze troche znaczy zanią i właśnie obok mnie mieszkają głupie stare baby plotkary po 60-68 lat i kilka po 49 Mam prawie 18 lat więc nie jestem za młoda na chłopaka! Wczoraj szłam z moim Arkiem o ulicy za rączke i sie pocałowalismy a szła moja sąsiadka i zaczeła mnie i Arka kopac swoją laską i mówila przy tym"TY zboczona nei przyzwoita panno ja ci tu dam sie całowac na ulicy" i nas biła Arek jej powiedzial zeby przestała,ale nie przestała ucieklismy! a potem powiedziala mojej mamie ze sie calowalismy na ulicy a moja mama ją zwyczajnei wyśmiala i powiedziala żeby przestala bo ja jestem juz prawie dorosla i moge miec chłopaka a pozatym mój arek to pożądny młodzieniec onatezpowiedziala że nawet w wieku 15 lat nic nie miala by przeciwko zebym miala chłopaka ,ale ta babka nei posluchala jej!! teraz jak idziemy na ulicy to nam zwraca uwage i szarpie albo stuka laską!! apotem leci do mojej mamy ,ale mama znowu mówi żeby przestala teraz juz do niej nie lata!!!! ale nic nie skutkuje na ulicy zwyczajnie nawet jak sie nie calujemy mówi nam żebysmy nei chodzili za rękę albo mówi ze jesteśmi zboczeni
Ostatnio zmieniony przez sava 2007-10-10, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
nie widzę problemu. Tobie i Twojemu chłopakowi to nie przeszkadza. Mamie też nie, to zwyczajnie olej te babe. Co ją to obchodzi, stare babcie są już takie upierdliwe i niestety trzeba się w tym pogodzić i nie zwracać uwagi, bo wtedy jest jeszcze gorzej. ;]
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
*faris
Wysłany: 2007-10-10, 20:59
To brzmi jak komedia...
A poważnie to ta baba powinna zacząć się leczyć, bardziej normalne to są już plotki, ale żeby was laską biła ?
Nie ma się czym przejmować, unikajcie jej, bo niby czemu ma was bić, jak ją zobaczycie przechodźciena drugą stronę ulicy itp.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Hje mieszkam w jeleniej górze troche znaczy zanią i właśnie obok mnie mieszkają głupie stare baby plotkary po 60-68 lat i kilka po 49 Mam prawie 18 lat więc nie jestem za młoda na chłopaka! Wczoraj szłam z moim Arkiem o ulicy za rączke i sie pocałowalismy a szła moja sąsiadka i zaczeła mnie i Arka kopac swoją laską i mówila przy tym"TY zboczona nei przyzwoita panno ja ci tu dam sie całowac na ulicy" i nas biła Arek jej powiedzial zeby przestała,ale nie przestała ucieklismy! a potem powiedziala mojej mamie ze sie calowalismy na ulicy a moja mama ją zwyczajnei wyśmiala i powiedziala żeby przestala bo ja jestem juz prawie dorosla i moge miec chłopaka a pozatym mój arek to pożądny młodzieniec onatezpowiedziala że nawet w wieku 15 lat nic nie miala by przeciwko zebym miala chłopaka ,ale ta babka nei posluchala jej!! teraz jak idziemy na ulicy to nam zwraca uwage i szarpie albo stuka laską!! apotem leci do mojej mamy ,ale mama znowu mówi żeby przestala teraz juz do niej nie lata!!!! ale nic nie skutkuje na ulicy zwyczajnie nawet jak sie nie calujemy mówi nam żebysmy nei chodzili za rękę albo mówi ze jesteśmi zboczeni
No to macie z Arkiem niewesoło! Wszystko OK, tylko chce Wam sie tak łazić po tym zimnie? Weź Arka do domu albo idź do niego, ciepło i można sie swobodnie całować. Proponuję tez dokonac zakupu kasków - taka babcia z laską może być niebezpieczna. A jak trafi Arka w głowę i sie Arek odkocha? Kupcie te kaski, na wszelki wypadek. A może by tej babci podpierdolić ta laskę, hę?
[ Dodano: 2007-10-11, 01:35 ]
Canis Minor napisał/a:
Wyrwij tej babie laskę i trzaśnij jej przez grzbiet
Dziewczyno jesteś w takiej samej sytuacji jak ja byłem:P mam na to sposób u mnie zadziałał:)
spytaj sie swojej mamy czy jak będzie znowu tak robiła czyli sie wcinała w twoje sprawy miłosne czy możesz ją opierdzielić:P powiedz jej coś w stylu " że ty stara torbo nie doświadczyłaś takiej miłości jak ja to sie mścisz na mnie i moim chłopaku" nie koniecznie musi być coś takiego:) ja powiedziałem coś w tym stylu i sie odwaliła ode mnie chociaż troche sie nagadała:D albo niech twój chłopak to zrobi chociaż to chyba bez różnicy:) zamknij jej rozgadaną starą buźkę i głupie odruchy. powodzenia:)
Najlepiej olać..
Wersja dla odważnych: Idź z Arkiem do niej do domu i porozmawiaj z nią szczerze.
Spytaj się dlaczego tak jej przeszkadza to, że się całujecie.
A jeśli rozmowa nic nie pomoże, to nie zwracaj na nią uwagi.
_________________ Ci, którzy najwięcej potrzebują miłości, budzą tylko litość.
Używaj dużych liter i kropek, lepiej się taki tekst czyta.
A kobiecine olej. Sama zobaczysz, że prędzej czy później znudzi się jej i znajdzie sobie nowe ofiary. Albo po prostu zapomni o was.
Trzeba byc wyrozumialym dla starszych osob.. w ich czasach mozna bylo tylko po slubie.. tylko po bozemu.. tylko po ciemku i czesto przez przescierdalo.. niestety starsi ludzie maja to do tego ze czesto w swoich czasach pozostaja nie zauwazajac zmian dziejowych.. jedyna rada jak juz wiele pisalo nie zwracac uwagi.. ciesz sie swoim sczesciem i caluj sie jak jej nie ma
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Trzeba byc wyrozumialym dla starszych osob.. w ich czasach mozna bylo tylko po slubie.. tylko po bozemu.. tylko po ciemku i czesto przez przescierdalo.. niestety starsi ludzie maja to do tego ze czesto w swoich czasach pozostaja nie zauwazajac zmian dziejowych.. jedyna rada jak juz wiele pisalo nie zwracac uwagi.. ciesz sie swoim sczesciem i caluj sie jak jej nie ma
A mi się coś wydaje, że dawniej wcale nie trzeba było po ciemku, po bożemu i po slubie. Dymanko było takie samo, tak samo kobiet azakochiwała sie w facecie. fakt było troche inaczej, ale bez przesady.
Wysłany: 2008-05-22, 11:48
Ja lubię robić na przekór, jak komuś się niepodoba coś to zrobić jeszcze bardziej niech gadają ile wlezie, aż im się znudzi, bo to taki wiek w którym brak zajęcia, a w drodze do kościła trzeba o czymś paplać ;/
Ja lubię robić na przekór, jak komuś się niepodoba coś to zrobić jeszcze bardziej niech gadają ile wlezie, aż im się znudzi, bo to taki wiek w którym brak zajęcia, a w drodze do kościła trzeba o czymś paplać ;/
Na układy nie ma rady
Tez kiedys byłem takim buntownikiem, ale sami kiedys dostrzeżecie, że mozna robic co sie chce a do tego wszyscy jeszcze Cię uwielbiają.
Lepiej takie babki omotac, i miec je po swojej stronie. To głupie poolenie, łatwo to zrobic. Taka babka jak otumaniona to bedziecie sie bzykac u niej na parapecie a ona jeszcze wam przyklasnie.
tez mam wscibskie sasiadi ale nie az tak... jesli twoi rodzice nie maja nic do tego nie przejmuj sie opiniami innych w twoim przypadku sasiadkami rob tak coraz czesisciej nie kurywaj sie z tym a sie przyzwyczaja:]
A poza tym sa stare i nie długo umrą! Będziecie mieli świety spokój
a co do problemu to mialam podobnie tylko u mnie to juz nawet nie o calowanie chodzilo ale o trzymanie sie za reke, no i moja mama byla przeciwko to juz w ogole
ale olalam, powiedzialam ze nie maja prawa sie wtracac i jakos albo im przeszlo albo ja przestalam zwracac uwage i chyba to drugie
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
poza tym sa stare i nie długo umrą! Będziecie mieli świety spokój
proponuje arszenik, bedzie szybciej
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Arszenik? A po jakiego grzyba ponosic koszty? Każdy ma przeciez w domu mlotek? Mlotkiem taniej! Nie ma mlotka? Moze byc zwykly kołek, najlepiej olchowy, ciosany i prosto w serce!
Wysłany: 2008-06-07, 21:50
Takie ich Roczniki =P moja mama mówi że za ich czasów (ma 50 lat) nawet bali się chodzić z chłopakiem bo jak by ich jakiś nauczyciel zobaczył to mieli by przerąbane... a Babce Wytaśtaj z Glana to się opamięta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.