Forum Dyskusyjne :: Czy to normalne?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Czy to normalne?

Czy to normalne?
Autor Wiadomość

sloneczko663 

Wysłany: 2008-04-28, 00:40   Czy to normalne?

mam wspaniałego chłopaka....poprostu mysle ze znalazłam tą drugą polowke...Jednak ciągle wracam myslami do "byłego"...ktory nie szanował mnie,dlatego nasz zwiazek sie rozpadł...do tego zdradził mnie z moją przyjaciółką. Co mam robić zeby wkoncu przestać myslec o przeszłosci(dodam ze często sie mijamy-uroki mieszkania w tym samym miescie)?Wiem wiem...sama niepotrzebnie to rozgrzebuję...ale to co było,ciągle mnie nęka.Czasem te "mysli" mnie zabijają.Czy kiedykolwiek ta "presja myslowa minie"?Co mam robic?Isc na hipnoze:) zeby wybito mi to wkoncu z głowy?

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-04-28, 01:19   !

Gah!
Traktuj byłego jak zwykłego przechodnia, czy jak tam sobie ustaliliście.
Oddaj się uczuciu do obecnego.
A jeżeli to nie pomoże to pomyśl o swoim przyszłym.

Hipnoza może pomóc, a zarazem może odkryć inne o wiele gorsze sprawy w Twoim życiu. ;) Wybierz mądrze.[/center]

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-04-29, 15:25   

sloneczko663, skup się na aktualnym ;-)

Tusilla 
istota zakochana

Wysłany: 2008-04-29, 16:29   

Zastanów się kogo chcesz byłego chłopaka który zdradził Cię z przyjaciółką czy obecnego? Pamiętaj to co było nie powinno się brać pod uwagę, tak poprzednicy napisali spróbuj aby w twoim życiu był tylko obecny chłopak, a były gdzieś w tych myślach zniknie.

Karolllciiia 

Wysłany: 2008-04-29, 16:47   

Musisz się zastanowić którego kochasz, najgorsze jest to że miłość nie wybiera i nawet jak kochasz swojego byłego to nie czuj się z tym źle, tak bywa... Przemyśl to czy na pewno w tym związku w którym jesteś jest Ci tak dobrze jak w ostatnim...

pinkiboy 

Wysłany: 2008-05-21, 18:33   Re: Czy to normalne?

sloneczko663 napisał/a:
mam wspaniałego chłopaka....poprostu mysle ze znalazłam tą drugą polowke...Jednak ciągle wracam myslami do "byłego"...ktory nie szanował mnie,dlatego nasz zwiazek sie rozpadł...do tego zdradził mnie z moją przyjaciółką. Co mam robić zeby wkoncu przestać myslec o przeszłosci(dodam ze często sie mijamy-uroki mieszkania w tym samym miescie)?Wiem wiem...sama niepotrzebnie to rozgrzebuję...ale to co było,ciągle mnie nęka.Czasem te "mysli" mnie zabijają.Czy kiedykolwiek ta "presja myslowa minie"?Co mam robic?Isc na hipnoze:) zeby wybito mi to wkoncu z głowy?

Może pomimo tego, że ogólnie ten "były" nie nadawał się do życia, dawał Ci jednak coś czego ten obecny Tobie nie daje? Zastanów się. Ja myślę, że ani tamten ani obecny to nie są faceci Twojego życia.

jeszcze jedna forma reklamy w Twoim poście i masz warna gwarantowanego.
Magda.

Odpowiedz do tematu