Forum Dyskusyjne :: Co o tym myslicie?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Co o tym myslicie?

Co o tym myslicie?
Autor Wiadomość

wredotka

Wysłany: 2007-04-12, 08:17   Co o tym myslicie?

We wrzesniu zaczelam gadac na gg z bylym chlopakiem obecnej dziewczyny mojego bylego - wiem, wiem pokrecone P Na poczatku gadalam z nim po to by wkurzyc tamta laske, ale potem naprawde polubilam te nasze rozmowy na gg, przez tel Gadalismy do grudnia i bylo super - Lukasz kupil juz bilety do Polski na luty, mowil, ze zalezy mu na tej znajomosci, ze stalam sie dla niego kims wyjatkowym i chcialby, zeby cos z tego wyszlo. W grudniu, a dokladniej w Sywestra wszystko sie popsulo - przeze mnie Poznalam Bartka i sie w nim zabujalam. Postanowilismy byc razem. Lukasz wiedzial, ze poznalam Bartka, ale mowilam mu, ze miedzy nami nic nie ma. Uwierzyl mi, ale wiem, ze byl bardzo zazdrosny. Po pewnym czasie powiedzialam Lukaszowi prawde, nie umialam go dalej oklamywac Jak latwo sie domyslic nasz kontakt sie urwal... Po miesiacu zerwalam z Bartkiem (nie pasowalismy do siebie). Pierwsza osoba, ktora sie o tym dowiedziala byl Lukasz. Znowu zaczelismy ze soba gadac i bylo ok Po ok 2 tygodniach Lukasz przylecial do Polski (mieszka w tym samym miescie co ja). W niedziele wieczorem przyjechal do mnie - studiuje w innym miescie. Tak jakos wyszlo, ze zostal na noc. Kochalismy sie... Do domu wrocil nastepnego dnia w nocy. W weekened przyjechalam do domu. Lukasz zaprosil mnie do siebie, pogadalismy, pocalowalismy sie, bylismy na spacerze. Pogadalismy, no wlasnie... Zapytalam go czy "mamy jakas szanse"? Odpowiedzial, ze nie wie. Poprosil, zebym dala mu czas. Stwierdzil, ze nie musimy sie z niczym spieszyc, bo mamy czas. Po kilku dniach gadalismy na gg i nie wytrzymalam - napisalam mu co o tym wszystkim mysle. Stwierdzilam, ze wcale mu na mnie nie zalezy i, ze zalezalo mu tylko na jednym. Nie zgodzil sie z tym. Powiedzial, ze bardzo denerwowal sie przed naszym pierwszym spotkaniem i wogole nie podejrzewal, ze skonczy sie w lozku. Mowil, ze to ze poszlismy do lozka nie jest dla niego bez znaczenia i nie wiemy jak to sie potoczy. Powiedzial tez, ze ciagnie go do mnie... Stanelo na tym, ze Lukasz powiedzial, ze jest nastawiony bardziej na tak niz na nie. Cieszylam sie, bardzo Gdy wrocil do Irlandii zauwazylam, ze nasz kontakt sie troche ochlodzil, ze jakos rzadziej gadamy. Kilka dni temu, gdy nie odzywal sie przez caly weekend bylam pewna, ze to juz koniec naszej znajomosci. Napisalam mu, ze mogl mi chociaz powiedziec, ze nie chce juz ze mna gadac, ze moze sobie robic co chce i mi juz to wszystko zwisa. Po powrocie z pracy od razu do mnie napisal i sie tlumaczyl. Powiedzial, ze nie dziwi sie, ze tak sie wscieklam, bo mialam powod. Wytlumaczyl co sie dzialo i takie tam. Napisal, ze nadal chce ze mna rozmawiac i, ze jest milo... Kilka dni temu chcialam przeprowadzic pewien test - przestalam sie do niego odzywac i bylam ciekawa jak zareaguje... Mimo tego, ze sie nie odzywalam Lukasz pisal mi smsy, zostawial wiadomosci na gg, puszczal syg, a wczoraj zadzwonil z zyczeniami... Wczoraj zapytalam czy nadal o mnie mysli, odpowiedzial, ze tak :) Tlumaczyl dlaczego ostatnio nie ma czasu...
Wiem, ze powinnam zakonczyc ta znajomosc, ale nie umiem, nie chce...
Dodam, ze prawdopodobnie Lukasz przyleci na wakacje do Polski. Aha, on ma 24, a ja 21 lat.
Jak myslicie...Zalezy mu na mnie czy nie?? Bo ja sie juz w tym gubie :(

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-04-12, 08:41   

omg dziewczyny, zaskoczyłaś mnie tymi liczbami na końcu, bo już myślałam, że kolejna gorąca 17 przyszłam nam się wyżalić.

osobiście dziwię się temu facetowi, że pozwala Ci na tyle. najpierw poleciałas w ręce innego, zostawiając go kompletnie w tyle jakby nie istniał. póżniej po Waszym pierwszym spotkaniu pretensje o coś, co sama sobie w myślach uroiłaś. a na sam koniec pretensje o to, że śmie się nie odezwać przez kilka dni.

podziwiam go za jego cierpliwość, oraz za jego chęć pójścia na ugodę.

koszmarnie się wobec niego zachowujesz. nie jesteś księżniczką, nie jest nigdzie napisane, że trzeba wokół Ciebie skakać i spełniać wszystkie Twoje zachcianki. zrozum, że człowiek może po pracy ze zmęczenia nie pomysleć o tym, że wypadałoby napisać smsa. sprawdzasz i testujesz chłopaka, któremu nie masz nic do zarzucenia.
myślę, że bardzo szybko skończy się ten Wasz związek.
po pierwsze - przez odległość - bo Tobie wciąż będzie za mało kontaktu
po drugie - jego cierpliwość się skończy.

mimo wszystko zyczę Wam powodzenia.

ewelina22 

Wysłany: 2007-04-12, 16:09   

wredotka napisał/a:
Jak myslicie...Zalezy mu na mnie czy nie?? Bo ja sie juz w tym gubie :(

Sadze ze zalezy mu na tobie i warto sprobowac... ale mysle ze nie powinnas tak testowac chlopaka, bo w koncu zdenerwuje sie na Ciebie :/ zycze Wam powodzenia

:) pozdrawiam

wredotka

Wysłany: 2007-04-12, 21:14   

Przed chwila skonczylismy gadac. Jakos tak gadalismy i poprosilam go, zeby powiedzial mi jak sobie kogos znajdzie. Powiedzial, ze powie, ale jak narazie nie ma takiej osoby. Zapytalam czy szuka? A on, ze nie. :mur:

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-04-13, 07:12   

działasz destrukcyjnie na Wasz związek :-)

wredotka

Wysłany: 2007-04-13, 07:56   

Magda napisał/a:

Co dokladnie masz na mysli? :luka:

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-04-13, 08:14   

sprawdzasz, testujesz, podejrzewasz o wszystko co najgorsze chłopaka, któremu nie masz nic do zarzucenia.
opanuj się.

wredotka

Wysłany: 2007-04-13, 08:24   

Hmm, chyba masz racje. Moze faktycznie przesadzam? :/

Sylwek.snk 

Wysłany: 2007-04-28, 17:40   

Osobiscie ja już bym stracił cierpliwość respect dla kolesia który to wytrzymuje moze i sie wam uda ale pamiętaj jesli si eskapnie ze robisz mu jakies testy bedzie o tym pamietam i potem jezeli sie na niego naprawde wku**isz będzie myślał zę to znowu jakiś głupi test i nie zareaguje a ty bedziesz miała jednym słowem WałaXD ... pozdro for all
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach

companion 

Wysłany: 2007-04-28, 18:18   

Magda napisał/a:
bez dwuch zdań jest to prawda :P

na początku też sądziłem że masz 17 lat albo i mniej.

nie wiem czy on jest wobec Ciebie ok, ale Ty naprawdę zachęcasz go do tego żeby dał sobie spokuj z Tobą.
Jak moja była jesteś (chociaż tak szybko się zmyłem że to może nawet przygodą można nazwac a nie chodzeniem) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

wredotka

Wysłany: 2007-05-03, 08:17   

No i sie skonczylo :/ W czwartek zrobilam mu awanture. Bylam zazdrosna o jego kumpele. Oj... Strasznie na niego naskoczylam :mur: Lukasz powiedzial, ze nigdy nic miedzy nami nie bedzie. To koniec. On chcial nadal utrzymywac ze mna kontakt, ale ja nie chcialam... Myslicie, ze to wszystko przeze mnie?? Przez moja zazdrosc? :?:

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-05-03, 11:09   

a nie mowiłam?!

sama się o to prosiłaś, teraz leiej daj mu spokój.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-03, 11:25   

wredotka napisał/a:
Myslicie, ze to wszystko przeze mnie??

tak, to przez ciebie. nastepnym razem zastanow sie co robisz i, jesli chcesz z kims byc, to sprobuj mu zaufac.

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-05-03, 12:38   

nie, nie zalezy

companion 

Wysłany: 2007-05-03, 12:40   

Tak to Twoja wina.

Bone Marrow 

Wysłany: 2007-05-03, 20:10   

Wielki szacunek dla tego faceta.
Naprawdę.
Nie wytrzymałabym na jego miejscu.

Było z nim coś nie tak?
Ewidentnie przystawiał się do innych lasek? Lał na ciebie zimnym moczem?
Sama mówiłaś, że o tobie myśli, że chciałby z tobą być, więc... po co te wszystkie testy?
Cóż... nie będę się szczypać, dobrze ci tak.

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2007-05-04, 07:36   

wredotka, nie dojrzałas do związku z facetem. koniec.

wredotka

Wysłany: 2007-05-04, 15:22   

Wiem, wiem. Moze powinnam dac mu kilka miesiecy spokoju i sprobowac jeszcze raz?

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-05-04, 15:24   

nie wchodzi się dwa razy to tej samej rzeki ;]

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-05-04, 17:46   

wredotka napisał/a:
(nie pasowalismy do siebie)

Najbardziej żałosny argument na zakończenie związku.

Odpowiedz do tematu