Forum Dyskusyjne :: Co jest ze mną nie tak ?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Co jest ze mną nie tak ?

Co jest ze mną nie tak ?
Autor Wiadomość

ambasador 

Wysłany: 2008-05-11, 21:49   Co jest ze mną nie tak ?

Mam 20 lat. Czas nastolatka się skończył, beztroski czas także, a ja jestem sam. Rok temu rzuciła mnie dziewczyna i wróciła do byłego, pomimo tego utrzymujemy kontakt "przyjacielski". Cholernie mi jej brak, śniła mi się dzisiaj moja studniówka na której byliśmy razem. Ja jej tego nie powiem, bo nie chce z nią stracić całkowicie kontaktu. Mam wspaniałych znajomych, przy nich o niej nie myślę, ale kiedy wracam do domu...ech.
Jestem człowiekiem spokojnym, często rozgadanym, starającym się cieszyć z tego co mam. Dziewczyny mówią, że jestem sympatyczny i zabawny. Podobno największy atut faceta to pewność siebie czego mi brakuje i w konsekwencji (tak się domyślam) rzuciła mnie dziewczyna. Choć nie podała konkretnego powodu, powiedziała, że musi się posłuchać rozsądku, a ja sobie szybko znajdę dziewczynę. Jej obecnemu nie brakuje pewności siebie. Czuję się jak Werter. Tylko żeby tak nie skończyć jak on.
Czy to jest tak naprawdę ważna cecha ? Czy żeby być szczęśliwy z dziewczyną muszę się nafaszerować tym (jak dla mnie) zbędnym walorem ?
Ostatnio zmieniony przez ambasador 2008-05-11, 21:54, w całości zmieniany 2 razy  

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2008-05-11, 22:26   

Czy jeżeli facet w wieku 20 lat nie jest w związku to jest to coś dziwnego?
No daj pan spokój, nie Ty pierwszy i nie ostatni.

Kasiaaa@ 

Wysłany: 2008-05-12, 15:31   

Zgadzam się z dipe. Nie jesteś wyjątkiem. Jeszcze spotkasz dziewczyne, która Cię pokocha takiego jakim jesteś :) Nie łam się, będzie dobrze ;)

Shagg 
Vampire

Wysłany: 2008-05-19, 12:07   

A miałeś jakąś dziewczynę przed Nią?

Popieram przedmówców... głowa do góry, na każdego przychodzi czas. Prędzej czy później ale 'ktoś' się pojawia. I to nie byle kto. :)

Mogę powiedzieć, że wiem mniej więcej co czujesz... ale ja jestem dość specyficzny w sprawach serca.
Ostatnio zmieniony przez Shagg 2008-05-19, 12:08, w całości zmieniany 1 raz  

Pan_Zbir 

Wysłany: 2008-05-21, 09:31   

Prostę: zabii jom. To zawshe dziaua.

pinkiboy 

Wysłany: 2008-05-21, 18:29   Re: Co jest ze mną nie tak ?

ambasador napisał/a:
Mam 20 lat. Czas nastolatka się skończył, beztroski czas także, a ja jestem sam. Rok temu rzuciła mnie dziewczyna i wróciła do byłego, pomimo tego utrzymujemy kontakt "przyjacielski". Cholernie mi jej brak, śniła mi się dzisiaj moja studniówka na której byliśmy razem. Ja jej tego nie powiem, bo nie chce z nią stracić całkowicie kontaktu. Mam wspaniałych znajomych, przy nich o niej nie myślę, ale kiedy wracam do domu...ech.
Jestem człowiekiem spokojnym, często rozgadanym, starającym się cieszyć z tego co mam. Dziewczyny mówią, że jestem sympatyczny i zabawny. Podobno największy atut faceta to pewność siebie czego mi brakuje i w konsekwencji (tak się domyślam) rzuciła mnie dziewczyna. Choć nie podała konkretnego powodu, powiedziała, że musi się posłuchać rozsądku, a ja sobie szybko znajdę dziewczynę. Jej obecnemu nie brakuje pewności siebie. Czuję się jak Werter. Tylko żeby tak nie skończyć jak on.
Czy to jest tak naprawdę ważna cecha ? Czy żeby być szczęśliwy z dziewczyną muszę się nafaszerować tym (jak dla mnie) zbędnym walorem ?

Znam ten ból! Wiesz miałem żonę, i trzy konkubiny :) Po co Ci ten "przyjacielski" kontakt? Żby zamartwiac samego siebie?
Poza tym nie ma nic gorszego, kiedy kobiety określają Cię mianem "sympatyczny, zabawny, itp". Nie zachowuj się jak ofiara! Wydajesz się inteligentnym młodym człowiekiem, chyba dużo czytasz i pewnie nieźle sie uczysz, więc weź stery w swoje ręce! Inaczej twoje randki będą kończone słowami: "wiesz fajny z Ciebie chłopak...zostańmy przyjaciółmi".
A kobieta, która wróciła do dawnego faceta, pewnie nigdy Cię nie kochała, byłeś plastrem na rany. Weź się w garśc! Dasz radę!

Odpowiedz do tematu