ZAkochałam się z wzajemnością. Dzieli nad tyle barier ile tylko może być - odległość, język, mentalność.. Ja żyję tu na Śląsku - on w Angli, on nie mówi po polsku, ja ledwo dukam po angielsku i tak dalej i tak dalej.. Wiem, że to czy ma to sens muszę wiedzieć ja i ja sama muszę o tym zdecydować - jednak chciałam się was zapytać czy warto iść tym tropem, skoro to dopiero zakochania? wybrać się do angli na wakacje, ferie, zainwestować we własny angielski i te pe? Czy to kompletnie bez sensu waszym zdaniem?
Inwetcja w angielski nigdy nie jest bez sensu. Wyjazd do Anglii może być doświadczeniem dobrym.
A przy braku możliwości rozmowy nie ma mowy (no właśnie) o miłośc. O.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Oooo nie zapominajmy o języku ciała. Kiedy takowy się pojawia, miłość jak najbardziej kwitnie. Jednak po pewnym czasie staje się owa miłość ograniczona, a dokładnie zamienia w przywiązanie i nic więcej.
nie bądźcie śmieszni - pewnie, że rozmawiamy i że coś tam po angielsku umiem mówić - chyba każdy tumok chociaż coś załapał ze szkoły.. ale wiecie - to nie te słownictwo, nie ten poziom..
hahaha, kurcze, widzę że tu ludzie problemy mają z czytaniem ze zrozumieniem - widujemy się, rozmawiamy (jakoś rozumiem co do mnie mówi, a on jarzy moją łamaną angielszczyznę) - capisco?!
Po pierwsze podciagniesz jezyk.
Po drugie być może to miłość twego życia.
Po trzecie zwiedzisz anglię.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.