No to tak.
w szkole poznałam jednego chłopaka.
No i coś tam gadliśmy w szkole, pisaliśmy na gg...
On chyba był we mnie troche zakochany, ja w nim byłam ..
No ale się pokłociliśmy..
Ja się na niego strasznie wkurzyłam..
No i zmienilam numer gg i dałam tylko kilku osobom.
On się pytał znajomych o moj numer ale powiedziałam żeby nie dawali.
Ale poźniej żałowalam że nie zdobył mojego gg bo ja chciałam z nim pisać, a sama nie miałam odwagi do niego napisac..
No i teraz w szkole mnie zaczepia.. Ale troche głupimi żartami..
Jakby troche docinki. Jedni mowią że chce na siebie zwrócić swoją uwage.. itp.
a ja nie wiem co o tym wszystkim sądzić??...
Ostatnio zmieniony przez OlGaAa 2008-04-24, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
-chłopak będzie się mścił za to, że go tak potraktowałaś, zbudzenie twojego powtórnego zainteresowania i tak tam xD
Rozmowa w takim wypadku jest podstawa, wtedy będziesz wiedzieć co tym sądzić
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Wysłany: 2008-04-24, 22:14
Olgaaaa cioto jedna, facet do pewnego iwku nie zaczepi dziwczyny inaczej niz "dziwnym docinkiem", dopiero pozniej zaczepia w stylu "choc na kawe". Za malo super niani ogladasz jak tego nie wiesz. Podejdz spytaj czy chce numer Twojego nowego gg potem sie umowci. prosto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.