Forum Dyskusyjne :: !!! prosze o pomoc!!!
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » !!! prosze o pomoc!!!

!!! prosze o pomoc!!!
Autor Wiadomość

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-05-25, 20:06   !!! prosze o pomoc!!!

poznałam go jakies 6 miesiecy temu .... na pozatku bylkolega ale od jakiegos czasu czuje cos wiecej uwieliam z nim pisac byc w jego towarzystwie:] zaczełosie od tego ze zaprosilmnie na swoja 18-stke tanczylismy bylo fajnie ale jak to 18-stka z kazdym musial sie przywitac itp. pozniej czekalismy na autobus złapałmnie za reke pod pretekstem ze zimno jest... pozniej zaprosil mnie na połowinki wypilismy troche potanczylismy poprzytulalismy:] bylosuper pozniej przegiolz alkoholem i siedziałam sama przez 2 godz pojechalam do domu bez pozegnania. co mam o tym myslec?? pisze do mnie na gg czesto rozmawiamy dobrze mi w jego towarzystwie. gdy spytalam sie czy jakas laska mu sie podoba to powiedział ze to tajemnica... opisał mi ja i dosłownie to byl moj opis ale pewnosci nie mam..... prosze o rade:]

Lares86 

Wysłany: 2008-05-28, 00:17   

Heh. Powiem Ci szczeże że koleś bawi sie Tobą. No taka jest prawda. Nie widzisz tego że mu nie zależy na tobie? Przykład 1 z brzegu: Ta 18-nastka, kolo sie skół i zapomniał o tobie. Czy jak by mu na tobie zależało to by tak zrobił??

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-05-28, 15:10   

masz troche racji:] ale to jego 18-stka z kazdym musial sie przywitac itp. a ja nie jestem jego laska

pinkiboy 

Wysłany: 2008-06-01, 13:42   

Podobasz mu się! Nie ma wątpliwosci! Tylko on ma 18lat!!! Ty 16! Co z tego będzie tego nie wie nikt!
Nie jestem świety i nigdy nie byłem, ale martwi mnie, że 16 - latka pisze jak dorosła kobieta, alkohol, imprezy i fascynacja kolesiami.

Hmmm, nie ważne, nie o tym mowa.

Pamiętaj, że chłopiec zupełnieinaczej myśli, inaczej też odczytuje wysyłane do niegoprzez Ciebie sygnały, dlatego od wieków pomiędzy płciami tyle nieporozumien.

To, że się napił zbyt dużo, o niczym właściwie nie świadczy, na pewnonie otym, ze się Toba bawi,jest po prostu za młody, nieodpowiedzialny, itp. więc pił, pił i nagle padł, wtedy wcale o Tobie nie myslal, ale to tez nie ma nic wspolnego z tym czy mu sie podobasz czy nie, a z Twojego tekstu jasno wynika, że mu sie podobasz. Na 100%

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2008-06-01, 13:52   

wez go troche z tym alkoholem pod pantofel i bedzie dobrze

pozatym z tego co piszesz to wydaje mi sie ze macie duze szanse tego nie zepsuc :P

// powodzenia

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-06-01, 14:07   

co do tego alkoholu to on normalnie duzo nie pije ale na tych polowinkach kazdy przesadził no ja nie:P co do niego to on wlasnie nie jest taki zeby bawic sie laskami i to on własnie lubi byc zdobywany... tez wydaje mi sie ze mu sie podobam ale nie wiem jak to sprawdzic to jest najwiekszy problem:(

[ Dodano: 2008-06-01, 14:11 ]
aco do tego ze jest starszy to tylko o rok bo ja niedlugo koncze 17 lat a on niedawno skonczyl 18

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2008-06-01, 14:18   

lusiamusia00 napisał/a:
aco do tego ze jest starszy to tylko o rok bo ja niedlugo koncze 17 lat a on niedawno skonczyl 18

buhahah a jakie to ma znaczenie ..?

jak bylem mlodszy to spotyaklem sie z laskami srednio 2 lata starszymi od siebie
teraz kiedy ja mam juz 'swoje lata'... tzn ostatanio np. spotykam sie z laska mlodsza odemnie o 5 lat :rotfl:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-06-01, 14:19, w całości zmieniany 1 raz  

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-06-01, 18:57   

no własnie nie ma znaczenia on mi sie podoba a roznica nie jest duza

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2008-06-01, 19:14   

to na co czekasz ..?

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-06-01, 19:49   

mam podejsc i powiedziec ,, hej bardzo mi sie podobasz, moze zachcial bys ze mna chodzic"? to nie jest łatwe a jesli on tego nie czuje co ja i zrobie z siebie debilke

Zielony_Arti 

Wysłany: 2008-06-01, 20:21   

Weź go pod pretekstem że nie masz z kim iść do kina albo na spacer gdzieś wyskoczcie zbliżcie się do siebie.
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał

CynizmISarkazm 

Wysłany: 2008-06-01, 22:44   

Ach słodkie czasy nastoletności... Człowiek był wtedy tak beznadziejnie głupi.. i myślał, że potrafi kochać.... Później się okazało, że miłość to złudzenie wywołane nadmiarem fenyloetyloaminy we krwi... endorfiny i chemia.

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-06-02, 15:47   

nie mowie ze go kocham! i nie twierdze ze kiedys kogos kochslam poprostu dobrze mi w jego towarzystwie i lubie spedzac z nim czas

Kasiaaa@ 

Wysłany: 2008-06-02, 16:52   

Różnica wieku nie ma tu żadnego znaczenia, jak ktoś twierdził, że ma.
Rozmawiaj z nim, kokietuj, flirtuj ;)

Zielony_Arti napisał/a:
Weź go pod pretekstem że nie masz z kim iść do kina albo na spacer gdzieś wyskoczcie

Albo skorzystaj z tego pomysłu ;)

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-06-02, 20:01   

a jak odczuje ze ja cos wiecej chce niz tylko kolezenstwo i bedzie sie oddalał bo chce byc tylko kolega?? ja juz serio sama nie wiem jak mozna to rozkrecic mysle zeja mu sie podobam i on mi ale zadne z nas nie wie jak to rozkrecic... to jest strasznie dołujace

pinkiboy 

Wysłany: 2008-07-16, 12:12   

CynizmISarkazm napisał/a:
Ach słodkie czasy nastoletności... Człowiek był wtedy tak beznadziejnie głupi.. i myślał, że potrafi kochać.... Później się okazało, że miłość to złudzenie wywołane nadmiarem fenyloetyloaminy we krwi... endorfiny i chemia.

hahaha, tak, tak
Nic dodac - nic ujac!

_She_ 

Wysłany: 2008-07-21, 19:16   

Tofman napisał/a:
jak bylem mlodszy to spotyaklem sie z laskami srednio 2 lata starszymi od siebie
teraz kiedy ja mam juz 'swoje lata'... tzn ostatanio np. spotykam sie z laska mlodsza odemnie o 5 lat :rotfl:

No patrzcie, jaki macho... :rotfl: A pomyślałeś co to będzie, jak ta laska będzie miała już "swoje lata"...? :P

A co do tematu, to uważam, że próbować trzeba, choćbyś nawet miała tego później żałować. Inaczej nie przekonasz się czy łączy Was coś więcej niż czyste koleżeństwo :) Czasem lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że się czegoś nie zrobiło... :D Mówię z doświadczenia ;) Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to pozostanie Ci chociaż kilka miłych wspomnień :)

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2008-07-21, 23:16   

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha
muahaha <3<3<3<3 jestes boska :rotfl:
no na bank Cie nie chce, pewnie znalaz juz inna

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2008-07-22, 07:00   

zjadlem ciacho jestem macho :P

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

[ Dodano: 2008-07-22, 07:07 ]
p.s.

Mokra napisał/a:
pewnie znalaz juz inna

yyy... to ja ta swoja 'laske' tez powinienem juz zostawic ..?

[ Dodano: 2008-07-22, 07:15 ]
lusiamusia00 napisał/a:
mam podejsc i powiedziec ,, hej bardzo mi sie podobasz, moze zachcial bys ze mna chodzic"?

lusiamusia00 napisał/a:
opisał mi ja i dosłownie to byl moj opis ale pewnosci nie mam.....

na twoim miejscu powiedzial bym cos w stylu ze ten opis byl bardzo ciekawy i wydaje Ci sie ze masz z opisywana osoba kilka wspolnych cech ( czy ze jest do Ciebie podobna łorever) konczac pytaniem o kim wtedy pisal - ze tak niby ciekawa stasznie jestes... (jesli jest kumaty to zlapie aluzje ;) a jesli powie ze to jakas 'małpa' to szukaj innego :rotfl: )

aha jescze cos biorac pod uwage to ze goopota ludzka niezna granic oraz to ze faceci w tych sprawach ciezko kumaja.. no poprostu gyby Ci odpowiedzial calkiem wymijajaco to nie lamsie tym specjalnie - mowi sie trudno i kocha sie dalej :rotfl:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-07-22, 07:26, w całości zmieniany 7 razy  

_She_ 

Wysłany: 2008-07-22, 13:31   

Tofman napisał/a:
Mokra napisał/a:
pewnie znalaz juz inna

yyy... to ja ta swoja 'laske' tez powinienem juz zostawic ..?

A to Mokra jest dla Ciebie wyrocznią w tej sprawie?
Mhmmm... :]

Odpowiedz do tematu