poznałam go jakies 6 miesiecy temu .... na pozatku bylkolega ale od jakiegos czasu czuje cos wiecej uwieliam z nim pisac byc w jego towarzystwie:] zaczełosie od tego ze zaprosilmnie na swoja 18-stke tanczylismy bylo fajnie ale jak to 18-stka z kazdym musial sie przywitac itp. pozniej czekalismy na autobus złapałmnie za reke pod pretekstem ze zimno jest... pozniej zaprosil mnie na połowinki wypilismy troche potanczylismy poprzytulalismy:] bylosuper pozniej przegiolz alkoholem i siedziałam sama przez 2 godz pojechalam do domu bez pozegnania. co mam o tym myslec?? pisze do mnie na gg czesto rozmawiamy dobrze mi w jego towarzystwie. gdy spytalam sie czy jakas laska mu sie podoba to powiedział ze to tajemnica... opisał mi ja i dosłownie to byl moj opis ale pewnosci nie mam..... prosze o rade:]
Heh. Powiem Ci szczeże że koleś bawi sie Tobą. No taka jest prawda. Nie widzisz tego że mu nie zależy na tobie? Przykład 1 z brzegu: Ta 18-nastka, kolo sie skół i zapomniał o tobie. Czy jak by mu na tobie zależało to by tak zrobił??
Podobasz mu się! Nie ma wątpliwosci! Tylko on ma 18lat!!! Ty 16! Co z tego będzie tego nie wie nikt!
Nie jestem świety i nigdy nie byłem, ale martwi mnie, że 16 - latka pisze jak dorosła kobieta, alkohol, imprezy i fascynacja kolesiami.
Hmmm, nie ważne, nie o tym mowa.
Pamiętaj, że chłopiec zupełnieinaczej myśli, inaczej też odczytuje wysyłane do niegoprzez Ciebie sygnały, dlatego od wieków pomiędzy płciami tyle nieporozumien.
To, że się napił zbyt dużo, o niczym właściwie nie świadczy, na pewnonie otym, ze się Toba bawi,jest po prostu za młody, nieodpowiedzialny, itp. więc pił, pił i nagle padł, wtedy wcale o Tobie nie myslal, ale to tez nie ma nic wspolnego z tym czy mu sie podobasz czy nie, a z Twojego tekstu jasno wynika, że mu sie podobasz. Na 100%
co do tego alkoholu to on normalnie duzo nie pije ale na tych polowinkach kazdy przesadził no ja nie:P co do niego to on wlasnie nie jest taki zeby bawic sie laskami i to on własnie lubi byc zdobywany... tez wydaje mi sie ze mu sie podobam ale nie wiem jak to sprawdzic to jest najwiekszy problem:(
[ Dodano: 2008-06-01, 14:11 ]
aco do tego ze jest starszy to tylko o rok bo ja niedlugo koncze 17 lat a on niedawno skonczyl 18
aco do tego ze jest starszy to tylko o rok bo ja niedlugo koncze 17 lat a on niedawno skonczyl 18
buhahah a jakie to ma znaczenie ..?
jak bylem mlodszy to spotyaklem sie z laskami srednio 2 lata starszymi od siebie
teraz kiedy ja mam juz 'swoje lata'... tzn ostatanio np. spotykam sie z laska mlodsza odemnie o 5 lat
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-06-01, 14:19, w całości zmieniany 1 raz
mam podejsc i powiedziec ,, hej bardzo mi sie podobasz, moze zachcial bys ze mna chodzic"? to nie jest łatwe a jesli on tego nie czuje co ja i zrobie z siebie debilke
Weź go pod pretekstem że nie masz z kim iść do kina albo na spacer gdzieś wyskoczcie zbliżcie się do siebie.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
Ach słodkie czasy nastoletności... Człowiek był wtedy tak beznadziejnie głupi.. i myślał, że potrafi kochać.... Później się okazało, że miłość to złudzenie wywołane nadmiarem fenyloetyloaminy we krwi... endorfiny i chemia.
a jak odczuje ze ja cos wiecej chce niz tylko kolezenstwo i bedzie sie oddalał bo chce byc tylko kolega?? ja juz serio sama nie wiem jak mozna to rozkrecic mysle zeja mu sie podobam i on mi ale zadne z nas nie wie jak to rozkrecic... to jest strasznie dołujace
Ach słodkie czasy nastoletności... Człowiek był wtedy tak beznadziejnie głupi.. i myślał, że potrafi kochać.... Później się okazało, że miłość to złudzenie wywołane nadmiarem fenyloetyloaminy we krwi... endorfiny i chemia.
Wysłany: 2008-07-21, 19:16
Tofman napisał/a:
jak bylem mlodszy to spotyaklem sie z laskami srednio 2 lata starszymi od siebie
teraz kiedy ja mam juz 'swoje lata'... tzn ostatanio np. spotykam sie z laska mlodsza odemnie o 5 lat
No patrzcie, jaki macho... A pomyślałeś co to będzie, jak ta laska będzie miała już "swoje lata"...?
A co do tematu, to uważam, że próbować trzeba, choćbyś nawet miała tego później żałować. Inaczej nie przekonasz się czy łączy Was coś więcej niż czyste koleżeństwo Czasem lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że się czegoś nie zrobiło... Mówię z doświadczenia Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to pozostanie Ci chociaż kilka miłych wspomnień
yyy... to ja ta swoja 'laske' tez powinienem juz zostawic ..?
[ Dodano: 2008-07-22, 07:15 ]
lusiamusia00 napisał/a:
mam podejsc i powiedziec ,, hej bardzo mi sie podobasz, moze zachcial bys ze mna chodzic"?
lusiamusia00 napisał/a:
opisał mi ja i dosłownie to byl moj opis ale pewnosci nie mam.....
na twoim miejscu powiedzial bym cos w stylu ze ten opis byl bardzo ciekawy i wydaje Ci sie ze masz z opisywana osoba kilka wspolnych cech ( czy ze jest do Ciebie podobna łorever) konczac pytaniem o kim wtedy pisal - ze tak niby ciekawa stasznie jestes... (jesli jest kumaty to zlapie aluzje a jesli powie ze to jakas 'małpa' to szukaj innego )
aha jescze cos biorac pod uwage to ze goopota ludzka niezna granic oraz to ze faceci w tych sprawach ciezko kumaja.. no poprostu gyby Ci odpowiedzial calkiem wymijajaco to nie lamsie tym specjalnie - mowi sie trudno i kocha sie dalej
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-07-22, 07:26, w całości zmieniany 7 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.