Mieszkam pod Poznaniem. Niedawno do naszej szkoły przyszła nowa dziewczyna , która strasznie mi się podoba. Wszystko jest ok , dogadujemy się ale ja chciałbym czegoś więcej
Nie wiem jak ją bardziej do siebie przekonać tym bardziej , że nie tylko ja chce z nią być , ale także 2/3 chłopaków z mojej klasy Proszę pomóżcie !
no cóż, pokaż jej że to Ty jesteś wyjątkowy i warty zainteresowania...
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Zagadaj do niej kiedy będzie sama, zaproś gdzieś, bo jak będziesz zwlekał to może być za późno jak mówisz że ochote na nią ma wiecej chłopaków...
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Kurcze Niby wszystko jest dobrze , ale jakoś nie mogę się przełamać bo boję się , że wyjde na głupka Jutro klasą idziemy na urodziny ... Może jakoś tam zagadam . Macie jakieś pomysły ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.