Moi drodzy, jak bedzie z pomyslem wrzesniowym? Co mody i admini na wymiane kont? Proponowalabym tez ich udzial<jesli maja takowa ochote> i chwilowe zablokowanie opcji wyswietlania IP. Moglo by to trwac tydzien i przy jednoczesnej wymianie wylacznie 2 kont. I tak przez kilka tygodni. Pod koniec kazdego mozna by bylo dac wyniki .Ten,ktory zgadnie najwiecej moglby dostac jakas nagrode etc. Rownoczesnie jesli ten pomysl nie wypali mozna by bylo juz zaczac wymiane avow, bo ostatnio nudno sie zrobilo. Tu jak zwykle kieruje wzrok ku lubiej.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Mnie sie pomysl z wymiana kont podoba, tylko trzeba by bylo ustalic kto sie tym wszystkim zajmie w koncu. A jesli jedna osoba z uprawnieniami bedzie za wszystko odpowiadac, to wszyscy pozostali moga wziac udzial.
a jesli chodzi o wymiane avow, to sluze uprzejmie xD mozemy zmodyfikowac w ogole zabawe i rozszerzysc o wybieranie ava+podpis+tytul
ble ble
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
W sumie racja, zapomnialam o zdjeciach Prymasa. W takim razie trzeba bedzie poczekac na koniec. Co do pomyslu lubej, swietne rozwiazanie. Jesli nikt z wladzy nie zglosi sie, aby utrzymac wymiane kont w ryzach, to mozna uznac ze stanowi to niezla alternatywe.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
no to ja proponuje odświeżyć tamten tenat, bo chyba już termin zgłaszania chętnych mija...
Jeżeli masz na myśli mój temat, to termin zgłoszeń mija jutro. Właściwie to dobrze będzie, jak już zgłoszone osoby zaczną nadsyłać te zdjęcia, żeby już z głowy to mieć.
to tym bardziej trzeba go odśweżyc, to moze jeszcze się ktoś zgłosi
Nie mam w tej chwili możliwości, bo ostatni post napisany w tamtym temacie jest mojego autorstwa, więc gdybym napisał następny, to połączyłby się z tym poprzednim i nie byłby oznaczony jako "nieprzeczytany".
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-02, 20:29
zaraz się tym zajmę
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-10-03, 09:16
moge poprowadzic, zwlaszcza ze mam chyba [chyba] mozliwosci techniczne w np poprawianiu bledow tj edytowania profilu jakby ktos sie pomylil albo coo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.