Wysłany: 2006-12-12, 19:09
Oto jest pierwsza wersja mapy. Oczywiście nie jest to wersja ostateczna i prosiłbym o zgłaszanie mi wszystkich uwag/sugestii/pomysłów na zmiany itp ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-12-12, 19:37, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-12, 20:50
Kolorową zrób tą Polskę... może kolorami wg wyżyn i nizin? XD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-12-12, 21:41
Hmm a wiec :
fuj kolory <blee>
nie wyraznie ale to chyba dlatego ze to dopiero poczatek ( nie wiem jak glupia jestem )
A WOGOLE GDZIE JEST KRAKÓW ....?!
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wysłany: 2006-12-12, 22:29
Mania napisał/a:
A WOGOLE GDZIE JEST KRAKÓW ....?!
Nie ma, Bo nie dostałem żadnego zgłoszenia z grodu Kraka ;d
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-12-12, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-12-13, 17:10
O nikim nie zapomniałe mzapewniam. To był zabieg celowy ;-)A ciebie simarik, nie dałem do mapy ponieważ wysłałaś zgłoszenie w czasie kiedy wrzucałem mapę na forum ;-) Popracuję trochę nad tą mapą i wszystkich umieszczę ;-)
[ Dodano: 2006-12-13, 17:11 ]
Cytat:
JAk mogles zapomniec o Krakowie
Patrz wyżej -.-
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-12-13, 17:57
bylejaka ta mapa ;-)
zaznaczyłabym bardziej ywraźnie nazwy miast,kolorystyke zmieniłabym na cieplejszą, bo jak na to patrzę mam wrażenie, że to konturówka z geografii i starałabym się wstawiać tak linie do miast żeby się raczej nie krzyzowały ;-)
Wysłany: 2006-12-13, 18:14
Idia napisał/a:
a co do mnie to jak będzie?? hie hie
Dołączysz do listy w dolnym rogu ;-)
[ Dodano: 2006-12-13, 18:16 ]
Skoro wszyscy chcą kolorystyki to może wkleję mapę...satelitarną? ^^
a no to sobie jeszcze poczekam... kuurde... jeszcze dwa miechy ale wytrwam... o ile jeszcze za dwa miechy ktos bedzie pamietal o tej mapce xD hehe;) a najbardziej mi sie podoba mapa Prymasa
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.