Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-21, 21:40
Mordred napisał/a:
Chyba, że to się jakoś wizualnie komponuje z ubraniem. ;-O
zwróć uwagę, w co jest ubrana: luźnie ciuchy (zapewne xD), które nie gniotą brzucha. Ja też wtedy zakładam mniej opięte spodnie żeby nie eksplodować xD i w ogóle.
zapisane?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-05-01, 18:45
koszulka z wokalistą Guns'n'Roses (stara ale jara )
wcześniej żółte portki do kolan, teraz niebieskie jeansy o których istnieniu zapomniałam xD
skarpetki, jeansy czarne z odrobiną szarych pasków niebieska bluzka na ramiączka z siateczką i kwiatuszkami i na nią bluza rozpinana taka niby szara a niby połączona z ciemną oliwką z kieszeniami po bokach i kapturem z miękkim futerkiem
stare jeansy wytarte i porwane t-shirt czarny i nawet nie podarty i bandamka na nadgarstku (nigdzie nie chciało mi się wychodzić wiec skarpetek nie zakładałem:P)
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wysłany: 2008-06-12, 22:46
szara duża bluza z kapturem, jasne jeansy.. i czerwone kapciochy z głową jakiegoś psaaa. ;]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Wysłany: 2008-06-12, 22:58
we wściekłość na sędziego -.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.