Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-23, 17:59
Dziwnie, bo większość ciuchów mam w praniu i musiałam kombinować (przez to śniadania rano nie zdążyłam zjeść ;<)
- bluzka z szerokim dekoltem, taka lekka, biało - niebieska
- granatowa bluza z szerokim dekoltem (jest na paru zdjęciach)
- na to wszystko jeszcze jedna bluza, rozpinana, z kapturem, kremowa
- na dole jeansy i spódniczka
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
kaja475
Wysłany: 2007-03-23, 18:07
bluzka różowa z krótkim rękawkiem na to bluza brązowa z różowym kapturem i jeansy
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-03-25, 00:49
Zielone bokserki, niebieskie jeansy, szara i luuźna podkoszulka z haczykiem, brązowe pantofle ze skóry + srebrny łańcuszek z krzyżykiem (też srebrnym).
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.