_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*Apple
Wysłany: 2008-04-25, 21:12
Sami inteligenci się odezwali. Czytałam regulamin, ale chcę wnieść poprawkę! Uważam, ze jest on bez sensu i jeżeli ktoś z władz ma choć troszkę oleju w głowie, powinien go zmienić.
Sami inteligenci się odezwali. Czytałam regulamin, ale chcę wnieść poprawkę! Uważam, ze jest on bez sensu i jeżeli ktoś z władz ma choć troszkę oleju w głowie, powinien go zmienić.
Ale w jakim punkcie konkretnie geniuszu nasz?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*Apple
Wysłany: 2008-04-25, 21:21
No cóż, myślałam, że mam do czynienia z inteligentniejszymi osobnikami...
A więc tak:
Kiedy nowy użytkownik jest wybrany w niedzielę, to właśnie od tego dnia zaczynamy obserwować innych, aż do piątku, i wtedy wskazujemy tę osobę w piątek lub sobotę, jeżeli się czymś rzeczywiście "zasłużyła" w tych dniach.
A więc tak:
Kiedy nowy użytkownik jest wybrany w niedzielę, to właśnie od tego dnia zaczynamy obserwować innych, aż do piątku, i wtedy wskazujemy tę osobę w piątek lub sobotę, jeżeli się czymś rzeczywiście "zasłużyła" w tych dniach.
Rozumiemy się?
Termin głosowania jest rozszerzony. Nikt nie każe CI głosować na początku tygodnia.
Cytat:
Mokra, chcesz wojny? Będziesz ją mieć!
Kpisz?
Apple napisał/a:
Ty i Twoje złudzenia
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*Apple
Wysłany: 2008-04-25, 21:31
luba napisał/a:
Nikt nie każe CI głosować na początku tygodnia.
Toteż nie głosuję! Ale naprawdę głupi jest ten regulamin. No ale miejcie go, skoro jesteście tacy uparci. Ale ja na waszym miejscu bym go zmieniła.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-03, 11:48
Kasieczek
bo wczoraj dzielnie ze mną siedziała na forum, poza tym chyba nigdy nie została wyróżniona a powinna
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Kasieczek, za aktywność i pragnienie bycia kolorową xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.