Wysłany: 2007-03-18, 01:11 Temat dla nocnych marków (0:00 - 6:00) ;-) Skype: Budapesti Közlekedési Részvénytársaság
Proponuję temat który na PN-ie cieszy się niezwykła popularnością ;-) Otóż w tym temacie można się wpisywać tylko w godzinach nocnych. Czyli (0:00-6:00) Piszcie opisy tego co robicie, czy się spać chce, która kawa, i tak dalej. ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
nie piję kawy, "lecę bo chcęęę", yeah, staram sie nie zasnac, chociaz jest to - im dalej w las - coraz łatwiejsze. oczywiscie slucham muzyki, podspiewuje pod nosem i usmiecham sie do siebie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-03-18, 01:38
Coś mnie dziś senność nie bierze :p. Siedzę właśnie na www.intermediolan.pl <Vini dziadu :p> i przeglądam newsy. Jednocześnie zastanawiam się, skąd u mnie w domu wzięły się korony Norweskie, Szwedzkie i Duńskie xD. Kawy nie piłem - wolę bez. "Trza być twardy a nie mientkim" xD Posiedze jeszcze trochę i się zwinę, bo w trakcie pisania tegoż posta poczułem że jednak coś mnie łamie.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-03-18, 02:23
2:21 - zaliczam padochę. Dobranoc forumowicze ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.