przeszla mi chwilowa lekka depresja po "Samotnosci w sieci" [ wyciskacz lez] ,zaczelam czytac namietne wiersze Wojaczka, wygralam z kolezanka w Magie i Miecz oraz znalazlam banana w szafce.
ps. znam Was , dlatego sprostowanie: zjadlam tego banana ;-]
Wysłany: 2006-12-11, 21:47
-/+
Zabraklo pomidorow, ktor zmienil mi czcionke, mam siniaka na zebrach, nie mam zadania na historie, dostalam banie na angliku i generalnei ma to w dupie.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2006-12-11, 22:33
+/-
kartkówka z fizyki właściwie nie wiem jak mi poszła i teraz to mi to już lotto
babka z infy wreszcie wytłumaczyła mi ten głupi algorytm i się okazało że nawet go dobrze zaczęłam robić
jestem zmęczona po tańcach
nic nie umiem na jutro, ale że się trochu wyśpię to się okaże co będzie
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-12-11, 23:18
+
Wszystk osie ukłąda, mimo iż mam okres, jestem chora, boli mnie gardło etc.. Jednak widziałam sie z moim chłopakiem i jest cudoenie :*
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-12, 15:50
miss irony napisał/a:
Bo pada snieg
Gdzie mieszkasz? oO
+ bo nie wiadomo skąd mam 5- z histy Oo
+ bo właśnie jem jajko po wiedeńsku i popijam kawą
+ bo dzisiaj Muminki
+ słucham świąteczne piosenki E. Presleya które mnie wprowadzają w gwiazkowy nastrój
- był test z fizyki a nic się nie uczyłam
- ani grama śniegu a co gorsza - zimny, mokry straszliwy, deszcz ;(
Podsumowując: na razie +
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
-
bo jestem chory i nie mam z kim sie rozmywac i w ogole jest standardowo, na minus. :p
a i jeszcze mnie przestraszyliscie z tym sniegiem, boje sie ze zacznie tu padac :p
Cytat:
Gdzie mieszkasz? oO
Na Białorusi
*faris
Wysłany: 2006-12-12, 19:12
- bo zimno, deszcz pada i jestem cała zmarznięta
- bo się pokłóciłam z Ł.
- bo jutro 3 sprawdziany
- bo na 2 spr. nic jeszcze nie umiem
- bo mi smutno i źle
- bo mama się smuci
+ - bo na spr. z niemieckiego jestem od miesiąca obkuta
+ - bo z polskiego będzie wypr. a ja umiem lać wodę na spr.
+ - bo z geografii na spr. to się otwiera książkę i przepisuje to co w niej jest...
+ - bo śnieg jeszcze nie pada
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Bo starszna plucha. Makabrycznie trudna klasówka z chemii. Spotkanie w sklepie moich pseudo-przyjaciół co sprawiło u mnie całkowite zepsucie humoru. Brak odpowiedniego nauczyciela do gry na gitarze. Narobiłam sie sprzatając po remoncie
_________________ All good things come to an end...
;]
-, bo rano jak szedłem do szkoły okazało się, że podeszwa od buta jest tak zniszczona, że z łatwością dostawała się do niego deszczowa woda, przez którą prawie mi stopa zamarzła.
+, bo poprawiłem PO na dwóję, ponieważ moim jedynym zadaniem było usiąść i napisać kilka zdań na temat epilepsji (spotkałem się ze słowami: "No! Jak chcesz, to potrafisz!"). <leń>
-, bo budynek naprzeciwko pokazał mi największy pożar, jaki miałem okazję widzieć na własne oczy. Pozostaje jedynie nadzieja, że piromani nie skręcą w moją stronę.
-, bo okazało się, że ktoś stawia przede mną jakiś dziwny rodzaj "muru osobistej własności intelektualnej", którego nijak nie mogę zrozumieć, biorąc pod uwagę moje pojmowanie poziomu relacji z tą osobą.
-, bo jestem dziś senny, niedysponowany, marudny, niepłodny intelektualnie i nienadający się do rozmowy.
-. bo znikąd pomocy - ludzie wolą dostroić się do mojego samopoczucia i robią się strasznie poważni, zamiast być sobą i dostrajać mnie do siebie, np. obdarowując uśmiechem.
+, bo całkiem smaczna była zupa grzybowa na obiad.
Wysłany: 2006-12-12, 22:22
--------- i jeszcze raz -
bo :
mam dosyc nauki
mam dosyc szkoly
mam dosyc sprzatania
mam dosyc 1
mam dosyc nauczycieli
mam dosyc deszczu
mam dosyc kompa
mam dosyc wszystkiego oprocz spania ... ale widac nie jest mi to dane
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.