Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2235 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-27, 15:57
luba to takie małe, delikatne, niewinne stworzonko, które jak już mówiłam mogłoby być moją młodszą siostrą, którą ciągnęłabym w wiele miejsc i misji ze sobą. kiedyś ciągle wszyscy zarzucali jej pesymistyczne podejście do świata, ale poprawiła się na lepsze, co daje się łatwo zauwazyć. lubię czytać to co pisze, bo przede wszystkim jest to zrozumiałe i nie razi w oczy stertą błędów i powtórzeń. tegoroczna maturzystka, ambitnie chcąca dostać się na prawo.
Magda pewna siebie babka. prawdziwa kobieta. Imprezowiczka, ale ambitna. Madrze wypowiadajac sie na forum i jak widac dosc czesto. Zawsze chetnie pomoze innym nawet przez internet nie wdaje sie w kłótnie. mieszka w cudownym miescie jakim jest Krakow. optymiskta.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
złośnica, reprezentuje swą osobą delikatność, miłą powierzchowność, jest bezkonfliktowa. Ma zapewne dużo przyjaciół i zespół, o ile dobrze pamiętam. Jednym z jej przyjaciół jest ksiądz. Na forum udziela się od czasu do czasu,a jej wypowiedzi są przemyślane. Ogólnie sympatyczna osoba.
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-28, 14:42
Apple, człowiek którym łatwo manipulować, sugeruje się przede wszystkim opinią innych, nie potrafi obronić własnego zdania, wydaje mi się że nie walczy o swoje tylko przyjmuje wszystko takim jakim jest i nie stara się tego zmieniać.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ta... To chyba nawet Freud twierdził, że małe dziecko kiedy narobi kupkę w pieluszce, to odczuwa satysfakcję seksualną - że tak mu tam wtedy ciepło i w ogóle. Facet od polskiego nam opowiadał. :p
A co do Gumiśki powyżej... Obijaka - robi prezentację na ostatnią chwilę.
Porównać można Ją do kameleona, który to niby zmienia barwy, a cały czas jest tym samym zwierzaczkiem. No i czasami przejmuje się takimi pierdołami, że głowa boli.
Hmmm...jak zle napisze to dostane bana....jak dobrze to mnie zje cala reszta, ze sie podlizuje, wiec narazie wstrzymam sie od okreslania kogokolwiek bo jak by nie bylo jestem jeszcze smarkaty na tym forum i Was nie znam.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świętoszka, niezrownazona psychicznie mloda despotyczna kobieta. byc moze i mezczyzna nigdy nic nie wiadomo. ma 21 a 2+1 rowna sie 3 a trojka jest symbolem przeciętnosci tak jak w ocenie szkolnej tak i w kanale (regionalna trójka)
dziekuje.
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2235 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-29, 08:16
pierniczek, osoba o niezidentyfikowanej płci. pisze w rodzaju męskim i żeńskim, dodatkowo najwyraźniej niezdecydowana (co przeważa na formę żeńską), bo gdy padła prośba o określenie płci do tej pory nie potrafi się zdecydować. myśli, że swoimi docinkami wywoła na kimkolwiek emocje, a tymczasem jest tak obojętnie odbierana/y przez środowisko, że powoli zaczyna ją/jego to irytować i przedstawia to właśnie dziecięce zachowanie. (a jak wiadomo dzieci kiedy czegoś chcą, a rodzice im tego nie dają płaczą coraz głośniej i głośniej...). co najlepsze - próbuje innym wmówić, że są podobni do niej/niego.
generalnie przykra postać.
Wysłany: 2007-04-29, 14:50
pierniczek napisał/a:
niezrownazona psychicznie
nie pozwalaj sobie na za duzo ok?
Magda, imprezowiczka, nie krepuje sie niczym [prawie jak ja ^^] ta od czerwonych szpilek i w ogole od tony butow. Nezle ma chwyty na facetow, zapedy ekshibicjonistyczne te sprawy, w prawdzie na zdjeciu wygladala nijako i tak zwykle to tak naprawde neizly lachong z niej ^^
Mokra artystka. przebywajaca bardzo czesto na forum. ma złośliwe komenatrze, ale potrafi pisać madrze na tyle by obronić swoje zdanie. imprezowiczka. czesto, gesto ma wszystko w du*ie. maturzystka. maniaczka pomidorow i 'krwi'. przeważnie ma fajne avatary. nie ma zdjec w albumie, bo jej buzka psuje jej reputacje. czyt. jest za ladna, by ktos pomyslal ze jest taka wredna. w porzadku dziewucha.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.