Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-01, 09:52
faris... kiedy wejdzie w dział "wiara" działa na uzytkowników alergicznie. swoim uporem i nie dopuszczaniem do siebie innego niż jej własne zdania z osoby lubianej na forum, nagle stała się kimś raczej zbędnym. na szczęście po krótkim urlopie od forum wróciła i zmieniła postępowanie, co nas niezmiernie cieszy. ma jakieś zboczenie na punkcie elfów i skrzydeł, bo wiecznie pełno tego w jej avatarach, dużo czyta, podobno tak dużo, że aż mnie się to w głowie nie mieści.
Magda, dojrzala, zawsze chetna by udzielic rade, zawsze jest w stanie odpowiednio wysmiac odpowiednio blahy problem, co avatar to lepszy, ostatnio awansowala na moda, kompletnie nie pasuje do tego rozwrzeszczanego forum i dwunastoletnich problemow, wyjetych zywcem z jakiegos brawo grill.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Mordred ma świetny avatar... sexowny. Ogolnie wydaje sie sympatyczny i szczery. przyjaciel simarik. Denerwuja go ŚJ tak samo jak mnie. Udziela sie często i przewaznie madrze. Potrafi rowniez skomentowac niektore posty, na tyle by zrobilo sie komus 'glupio'. Jest blondynem. podrywacz
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-05-02, 17:08
+/-, dziwne stworzenie. Przypałętał się w grudniu, załozył temat, który nosi tytuł taki sam jak jego login. Później się pożegnał, bo niby odszedł i nagle wrócił. Teraz próbuje pisać w temacie, którego tak naprawdę nie rozumie, bo pisze na podstawie skojarzeń, a nie faktów. Nijaki aż do przesady.
Magda, mysli ze pozjadala wszystkie rozumy, nie spala ze mna a wypowiada sie na temat mojego zycia erotycznehgo, bez przesady malenka, nie wkraczaj na granice ktora nie jest ci znana, o chcarakterze mozesz rzucac przypuszczenia ale moja sfere uczuc zostaw w spokoju, poz a tym Magda jest niezbyt urodziwa blondynka, na ulicy bym jej nie spostrzegl, ubiera sie jak laleczka, zwykla dziewczyna, zeby nie owiedziec kobieta?
+/-, popieram zdanie X.'a, taka cipa, marudzi, smęci, truje mi dupe na pewu na temat simarik, ogolnie udaje Bóg wie jak romantycznego, a jest internetowym zboczeńcem i tyle.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-02, 17:56
Mordred to mój Bodyguard, całe liceum mnie bronił :p A teraz muszę sama ^^
Zawsze pozytywnie, więc teraz negatywnie, Mordred to bardzo nieuczciwy człowiek, zawsze jak zostaje reszta z naszej składki to mi oddaje reszte.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
*Apple
Wysłany: 2007-05-04, 11:11
simarik, bardzo sympatyczna dziewczyna, przyjaciółka Mordreda, ma duże poczucie humoru, wydje mi się,że jest powszechnie lubiana. Lubi szaleć, najlepiej w towarzystwie Adriana i Ani, jeżeli dobrze zrozumiałam. Ma szlachetne porywy, pisze mądrze, ale nie zawsze prawidłowo( patrz mój opis przez simarik),maturę pewnie zda na 100%, co tam jeszcze... Acha, podobno miała odejść wraz z Prymasem, ale dobrze,że tego nie zrobiła, bo bez niej te forum by nie istniało. A co negatywnego? Hmm... Czasem irytuje ludzi swą nazbyt wyeksponowaną wiedzą, przechwałkami. Właściwie to lubię, choć na początku, przyznam, mnie irytowała. Zwłaszcza w kwestii, kiedy nie zgadzała się z tym,że Anki są najlepsze!
*faris
Wysłany: 2007-05-04, 11:13
Apple, na siłę stara się zainteresować wszystkich w koło swoim jestestwem, czasami przegina, aż patrzeć się nie da. Jak nie szaleje to nawet jest sympatyczna.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
*Apple
Wysłany: 2007-05-04, 11:17
faris, na początku jej nie lubiłam, to się zmieniło. Polepszyła się. Jest osobą spokoją, ale szaleństwo nie jest jej obce; ale tylko w gronie wybranych przyjaciół. Broni swej wiary, jak dzielni Krzyżacy. Zdaje matmę na maturze...wariactwo! Myślę,że potrzebuje trochę więcej pewnosci siebie, a wtedy życie sie stanie dla niej o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze. A, i to mocno konfliktowa osoba.
Apple, osoba, która chce za wszelką cene skupić wokół siebie zainteresowanie innych, co jej nie zawsze dobrze wychodzi, nie lubi gdy się ją krytykuje bo uważa siebie za super dziewczynę, to co pisze sprawia ogólną wesołość
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Rdzawa nalezy do sympatycznych ludzi. Ma swietne włosy. Na forum jest dosc długo i ma mnostwo postow. Wypowiada sie czesto i nei ogranicza sie tylko do jednego tematu. Pisze raczej konkretnie, bez wiekszych problemow. Bez konfliktowa. [/b]
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
*faris
Wysłany: 2007-05-04, 12:58
złośnica, długo jest na tym forum ale jakoś rzadko się wypowiada i zazwyczaj pisze w grach forumowych, a w innych tematach to tak po zdaniu czy dwa... właściwie to nic o niej więcej nie wiem xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-04, 13:00
faris, ostatnio wyluzowała. Ponoć schudła. Nie ma aniołowatego avatara. Ma 17 lat. Też boi się matury, móa ;* jestem z Tobą. Nie może już żyć bez warnów od Mokrej. Yy i ma czerwony nick. I 1069 postów. I jest z Rzeszowa, wobec tczego nie pojawi się na zlocie.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-05-04, 17:36
shala, sama nei wie ze malpka przypomina Bobka, co tylk okrela jej uwielbienie do neigo. Sama czesto zaznacza ze Bobek jest wspanialy. Dziecko. Pocieszna, marudzaca pozytywnie,prawie jak ja. Kiedy, za okolo 5 lat bedzie piekna kobieta.
Wysłany: 2007-05-04, 19:42
Mokra, wyszczekana, wzbudzająca skrajne emocje dziewczę o twardym tyłku i ciętym języku. nie owija w bawełnę i nie broni się przed wyrażaniem myśli. wizualnie sprawia zupełnie inne wrażenie. artystka, maturzystka, panikara.
Wysłany: 2007-05-04, 19:43
Mokra to jedna z tutejszych forumowych ikon. Pnie się dzielnie po szczeblach kariery ;-) Od zera awansowała na admina xD. W ostatnim czasie ma imprezy typu 18 co tydzień 8). Najczęściej w No Name. Jest wielką fanką Bobka z Muminków (xD) Oraz lubi piwo "Żubr" Które ponoć wieczorem lepiej podchodzi ale ja go nie trawię 8) Co widać w komentarzach pod ostatnim jej zdjeciem na którym zreszą wyszła świetnie 8). No i przede wszystkim jest z Wrocławia przez co ma u mnie wielkiego plusa 8)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-05-04, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Cudak, znowu, fanatyk nie tylko sportowy... marzy o metro we wrocławiu, jakby mu nowe tramwaje nie wystarczały, ma różne dziwne zainteresowania, cechuje go słaby refleks , kibicuje zgoła odmiennym druzynom niż ja
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.