Forum Dyskusyjne :: Opisz poprzednika 2

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Forumowe kręgi » Opisz poprzednika 2

Opisz poprzednika 2
Autor Wiadomość

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2008-04-23, 18:31   

faris, popada ze skrajności w skrajność. W jednym momencie jest super elo luzacka, śmieje się i żartuje a w drugim kreuje się na naburmuszoną zakonnicę. Ciężko czasem jest się dogadać i uświadomić pewne oczywiste oczywistości, które z uporem maniaka obraca o 180 stopni. A gdy walnie tekstem w stylu 'przepraszam że zyję' to już zupełnie ręce i cycki opadają i idzie się zachlastać i nie wiadomo co zrobić. Pisze w tym roku maturę z matmy.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2008-04-23, 20:55   

oh jak mnie zabolalo, faris masz Ty gadane :rotfl:

shala, zmienna jak wiatr, niby ladna ale chyba sadzac po tych ostatnich butach nizbyt gustownie sie ubiera :rotfl: wieczne dziecko

Olatko 

Wysłany: 2008-04-23, 23:41   

MOKRA-z tego co przez ten czas zauważyłam-kobieta bezpośrednia,szczera,potrafi ująć w odpowiednie słowa to co chce powiedzieć,inteligentna,ma gadane i to sie liczy:) dla mnie spooooko naprawde git:D :ok:

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-04-23, 23:56   

Olatko, włazidup. :super:

Tabris88 
?

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2008-04-24, 01:50   !

Sędzia Mordredator! Ten, który stanowi prawo i szerzy bezprawie :piwo:
Nieśmiały paker z miejscowej siłowni.

Olatko 

Wysłany: 2008-04-24, 08:24   

Poprostu staram sie nie krytykować ludzi,może najpierw warto popatrzeć na siebiec hmm cwaniaku??

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2008-04-24, 10:13   

Olatko, gdzies mi sie obila miedzy postami, chyba zbytnio sie przejmuje [na razie] gadanina chucka ^^ Fanka naglego ataku spawacza bla bla bla tralala no i tyle

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2008-04-24, 10:46   

Mokra, akrtystka na pierwszym roku ASP we Wrocławiu. Często zgrywa twardą (albo po prostu miewa taki twardy nastrój) ale w środku wydaje się być miękka jak najbardziej puchaty shalik. Fanka rotflów (zwłaszcza tego wielkieego), fajek, alkoholu, Bjork, Świętej, Bobka, swojej straconej @, Johnny'ego Deppa, Wrocławia. Ma burdel w pokoju i często wpada do Poznania. Jej okres trwa 11 dni i wtedy nie wychodzi z domu xD
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-04-24, 20:12   

bardzo słodka i dziewczęca, miła, urocza, bywa czarująca, ale i nieznośnie przelukrowana, mimo to, jest w tym coś, co ludzie lubią. pocieszna i niesamowicie skromna (a przynajmniej w moim odbiorze). sprawia wrażenie lubianej przez wszystkich, nie wdaje się w konflikty, a nawet w dyskusje. jest osobą chyba najbardziej nastawioną na rozrywkową część tego forum, bo w działach 'merytorycznych' ciężko się jej doszukać (co pewnie jest kwestią nieśmiałości).

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-04-24, 21:32   

Magda, kobieta z klasa, niesamowicie sexy. Pracujaca, lubiaca dobra zabawe i towarzystwo przystojnych mezczyzn. Krakowianka. Kobietka z klasa. Moderatorka która stara się pilnować porządku, rzadko nastawia się do kogoś na nie. (po za kilkoma wyjatkami). Lubi mieć władzę i dominować (tak mi się wydaje). Jest lubiana przez większosć. Potrafi dobrze poradzić w wiekszosci kobiecych problemów. Obeznana w modzie.

#luba 
kurewka

Wysłany: 2008-06-28, 22:40   

Lenka, niepełnoletnia fanka hiphopu, w Siedlcach mieszka, kocha miasto, łamie sobie kończyny, farbuje włosy i udaje dorosłą ;P

krejzolka

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2008-07-15, 06:00   

Luba - jedna z najwiekszych 'spamerek' forumowych ;) cogorsza mod od jakiegos czasu. Ogolnie lubiana, namietnie klika z wsyztskimi nowo przybylmi i nietylko na gg. W moich oczach idealistka o charakterze romantyczki obdazona nuta poczucia humoru chociaz z tym akurat bywa roznie bo jak sama sie przyznaje jej zarty cyt. 'niezawsze sa zrozumiale przez inncyh' :chytry: charakter zmienny czesto sie smuci ale 'juz niezaluje' ( cokolwiek to znaczy ) co do serca to chyba jest duze - to pisze o jakims zwiazku w zawieszenieu to ze kocha kilka osob by za chwile podsumowac wszytsko krotkim cyt. 'sypiam: zkim popadnie' ( to sie nazywa kobieta wyzwolona :rotfl: ) chociaz mozliwe ze odnosi sie to do maskotek ktorych w mlodosci nie zapraszala do lozka wlasciwe ostatnio dopiero przyznala z premedytacja ze 'kocham, ja nie kocham'! no ale skoro zapytana jaki ma byc jej facet napisala 'taki z wadami' to moze i lepiej ze nikogo niekocha ;) ( zycze powodzenia w kazdym razie)
Sadzac po ilosci postów zwiaznych z religia za kilka lat bedzie biegac po miescie w mocherowym berecie i zdzierac plakaty ze zbyt smialymi reklamami bielizny chociaz biorac pod uwage to jaka jest 'gapa' to nie wroze jej kariery w tym zawodzie :rotfl: wybor jednej ulubionej piosenki jest niestety cyt. 'zbyt skomplikowny' wiec niemoge napisac za wiele na temat jej gustu muzycznego, w kazdym razie jak zajrzalem do dzialu 'czego ostatnio sluchacie' to dowiedzialem sie nasza Luba slucha min. jakiegos 'kombajnu do zbierania kur po wioskach' (niekce wiedziec jak cos takiego wyglada ani dzie ona tego slucha :przestraszony: ) zreszta sama przyznaje ze 'Miejsce zamieszkania: już sama nie wiem' w kazdym razie dziekolwiek to jest to musi byc tam lazienka bo to jej ulubione miejsce ;) w sumie najbarziej zaskoczylo mnie ze intersuje sie polityka chociaz zamist czytac neewsweka to recytuje na pamiec 'dume i uprzedzenie' (jesli kiedykolwiek wystartuje na prezydetna to ma moj glos ;) )
No coz na koniec moge dodac jedynie ze wciaz uwaza ze mam malego ale jeszcze by krzyczala i piszczala ze az niekce mi sie jej wyprowadzac z bledu ;) a niech sobie spi z tymi maskotkami, kim popadnie czy jak to nie bylo :cool:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-07-15, 06:13, w całości zmieniany 5 razy  

Shagg 
Vampire

Wysłany: 2008-07-15, 11:36   

[OFFTOPIC]
Tofman napisał/a:
nasza Luba slucha min. jakiegos 'kombajnu do zbierania kur po wioskach' (niekce wiedziec jak cos takiego wyglada ani dzie ona tego slucha :przestraszony: )

Przecież to jest świetna kapela grająca alternatywny rock.

Wiki:
http://pl.wikipedia.org/w...Kur_Po_Wioskach

Jakaś tam recenzja jakieś tam płyty:
http://www.infomusic.pl/r....php?id_rec=233

[/OFFTOPIC]

Odpowiedz do tematu