Tylko dla tych co są mili dla mnie i mi nie podpadli.
Mordred Dowcipny, wesoły, inteligentny ,bardzo lubiany sprawia wrażenie faceta z którym można konie kraść.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
Ostatnio zmieniony przez Zielony_Arti 2007-11-28, 18:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-11-28, 20:33
Zielony_Arti, zaprzeczasz sam sobie, jest juz teoretycznie na licie zbanownych za podwojne konto, jest jak wazelina lepka i sliska, nie ma za grosz charakteru i gdyby nie jego wypowiedz w formie meskiej poweidzialabym ze ma pipke zamiast fiutaska, bezguscie, w ogole, taki meski odpowiednik kluchy
Idealistka o skradzionej niewinności.
Jest zdolna wybaczyć zdradę, ale niepowodzenia często opłaca dużą dawką smutku.
Pija gorzką Bawarkę, nie wierzy w krasnoludki, ale także nie zmusza nikogo to podzielania jej zdania.
Niezdrowo fascynuje się Shalą, wciąż ratuje Mordreda i kojarzy pani_sik z... siusianiem.
Lubi robić to na co ma ochotę chociaż niezawsze znajduje w życiu tej siły "napędowej".
Kobiety "rządzą".
Wysłany: 2008-03-20, 11:49
Tabris88, wielka beksztautna rozowa kupa z debilnym avatarem idebilnymi cyferkami przy nicku, najwyrazniej zabraklo pomyslunku co do wymyslenia czegos lepszego
Lenka cholerny wariat, z poczuciem humoru. Głupkowatym zachowaniem, ma duzo do powiedzenia nie zawsze na temat, ale i to jest zabawne [pozytywnie]. I wogole zboczeniec i namawia mnie do dziwnych rzeczy [yeah! ] xD uwielbiam ^^
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2008-03-20, 17:03
Cytat:
Mokra, @
[to tłumaczy wszystko]
o zesz, nic dodac nic ujac
Złośnica, zmieniajaca kolor wlosow [niekoniecznie na lepszy], spiewaczka, jak sie gdzies okazalo zdystansowana, nielubiaca sluchac krytyki ktora niema podstaw ani nie jest uzasadniona, jest ponad, mojtotalny przeciwanik jezeli chodzi o "polnoc v polodnie"
Mokra - małpa robiąca dużo błędów jak pisze xD literówek co nie miara, poza tym zakochana w "rotfliku" i muszce ;P poza tym wredne, opryskliwe to, ale talent do rysowania ma. no i kosmoss ^^ tak jakby sąsiadka ma xD
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-20, 20:10
Kasieczek, wrocławianka pracująca w pizzerii dagraso, zakumplowała się na żywo z Mokrą chyba, ma wielkie oczy i pokaźny biust, zgrabna, gra w siatę. Zna hiszpański i ma jakieś wspólne językowe (xD) sprawy z Códakiem. Pisze maturę z matmy = samobójczyni.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
shala, misska, mylogowa panienka, z piątkowa, chudy tyłek, burza włosów i twarz w pieprzykach(no zasłużony ten tytuł), tegoroczna maturzystka, leń, chora na mięsowstręt
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.