Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-14, 12:46
Penelopa, mam wrażenie jakby dopiero co przyszła na forum a jest już tu od maja. Do albumu wrzucała artystyczne zdjęcia. Spokojna, nie zauważyłam, żeby swoje emocje wyrażała w wybuchowy sposób. Koleżanka Elle z tego co wiem. Z upodobaniem pisze w tematach 'jak się czujesz' czy 'podsumowanie dnia' chociaż w innych też można ją spotkać. Jest z Gdańska.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
shala, najsliczniejsza na forum, z najlepszym avatarem na forum - ma tendencje wygrywania konkursow. Jest z Poznania. Tegoroczna maturzystka o ile sie nie myle. Bardzo czesto daje zdjecia do albumu. Ma dlugie wlosy, charakterystyczna grzywke i dlugie nogi. Lubi sie z luba.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-10-16, 15:42
Lenka, sexy lady. Ma 16 lat a ja zawsze myślałam że jest w moim wieku albo nawet rok starsza. W wakacje złamała nogę, gips zdjeli jej dopiero w połowie września. W avatarach często ma troszkę roznegliżowane kobiety. Dołączyła 15 lutego i jest z Siedlec. Słucha hip hopu - K44 itd. Z początku miałam wrażenie, że jest niemiłai wredna ale z upływem czasu zmieniłam swoje zdanie.
Ma czarne włosy (farbowane chyba) i na ciemno maluje oczy.
shala- hm. już tyle razy opisywałam, ale ciągle cos nowego dostrzegam. 17 lat, w grudniu stuknie 18 ^^ z Poznania [pięknego miasta]. Zadziwiająco dużo mamy wspólnego. jej mama ma tak samo na imię jak moja xD zawsze uważana jako dziecko, ale widać że zaczyna dorastac i stawac sie piękną kobietą z długimi brązowymi włosami i brązowymi o długich rzęsach oczami. Ma duszę artysty, której się wypiera, chociaż pisze świetnie, uwielbiam czytać jej wypociny, ma ostatnio wiele 'natchnien'. Lubi kawę. Maturzystka, której cięzko zabrac sie do nauki. Uwielbia relaksować się w wannie. xD kucharka. sympatyczna, a zarazem szalona. uh. ^.^
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ostatnio zmieniony przez Złośnica 2007-10-16, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-10-27, 15:34
Złośnica, przemiła dziewka z kręconymi włosami (które haniebnie prostuje), od niedawna posiadaczka grzywki. Nosi nietypowe imię - Marika. I z zaskoczeniem razem ze mną odkrywa, ile to nas łączy xD m in:
- miłość do Holandii
- b. podobne samsungi
- w czwartek lekcje zaczynamy o tej samej porze (8:55), pierwszy mamy język obcy i kończymy po 4 godzinach
- raz w tym samym momencie byłyśmy w poczekalni - ja po ziółka, ona do lekarza
- nasze mamy mają tak samo na imię - Dorota
- wstręt do historii
- niechęć do fryzjerów
- i nawet biologicznie:
Cytat:
22:54:17 ja
okres dostalam xD
22:56:16 Złośnica
ja wczoraj xD
- i właśnie okazuje się, że w tym samym momencie sprawdza archiwum przeglądając nasze rozmowy w poszukiwaniu podobieństw xD
Jest teraz w 2 klasie liceum, chociaż powinna być w 3. Wakacje spędziła w Anglii. Mieszka w Szczecinie, ma dwóch braci z którymi nie zawsze może sobie poradzić. Ponoć pięknie śpiewa, aczkolwiek jeszcze nie słyszałam ;<
Wysłany: 2007-11-15, 22:02
Dziewczynka z ktora nie da sie podyskutowac bo jej sie zazwczaj nei chce. Wykreowana przez srodowisko z zapedami emo. Wlosy ma napusone przez co wyglada jak kask, nie zna czystej gry i mimo ze robi z siebie ofiare [choc forumowa ofiara jest luba] wie co sie dzieje i nie da se krzywdy zrobic [w przeciwienstwie do lubej ] Brak zainteresowan i bardziej konkretnych cech. Lubi nesti [nie wiem jaki smak ale mam nadzieje ze brzoskwiniowy]
poprostu chcialam zeby zabawa odzyla..
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-11-15, 22:07
humorzasta (jak każda dziewczyna/kobieta), zmienna, mająca najwięcej do powiedzenia, 'tumiwisizm' jest jej znakiem rozpoznawczym, chamska, wredna, złośliwa, mówi nawet jak nie wie o czym mówi, zazwyczaj na wszystkich pluje się, czepia i tym podobne, a jednakże czasami dostrzegam u niej dziwne skrajności, których nie potrafię przetrawić, bo mi do niej nie pasują.
jak dla mnie jest dziwna.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
faris - ma opinie 'tej swietej', obronczyni wiary i strazniczki moralnosci... ale ta etykietka chyba jej juz nie kreci xD faris, Paulina... rozmawialysmy sporo, mam ja na wszystkich mozliwych listach, lacznie z ulubionymi na blogasku xD
ogolnie zbyt powazna, choc czasem miewa napady zdrowego humoru... latwo sie irytuje, nie lubi wytykania bledow, zabija ludzi na drodze (a przynajmneij sie stara).
znam ja niby tak dlugo, a nadal nie wiem co myslec - czy jest taka tajemnicza, czy po prostu nijaka
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-11-15, 23:02
luba tez bywa dzika, ale o tej formie nie wspomne
moj utarty obraz o niej to taka dziewczynka z jasia i malgosi, a tak naprawde jest dziewczyna szamana, czesto roztargniona, lubi podniecac sie kazdym szczegolem, widze ja jako osobe ktora siada w kacie i pisze cos w swoim zeszyciku formatu a4 swoje przemyslenia, umiala mnie hipnotyzowac w jeden sposob, a mianowicie podczas jedzenia, nikt tak nie mietoli jedzenia w buzi, tylko luba potrafi byc segzi gdy je, jest niepoukładana, to na czym jej nie zalezy robi na odpierdziel, ale gdy ma misje to staje sie jednym z Power Rangers, ma dużo przyjaciólek, czasami kręci i to duzo ;p,
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-11-16, 23:48
Zakręcona, ale twardo stąpa po ziemi, co czyni z niej trochę taką zagadkę, na którą nikt nie potrafi wydedukować odpowiedzi, a jeśli mu się ją powie, to się chwyta za głowę, bo to przecież logiczne i oczywiste...
Słucha różnej, ale dobrej muzyki ( :-P ). Jest okej. Pozytywna ździra:-P (żeby nie było że wazelinuję)
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
[bHeartwork[/b] Jest zdania że miłość powinno się celebrować przez cały czas a nie raz do roku i coś w tym jest bo wiele osób o tym zapomina. Niezłe poczucie humoru słucha fajnych kapel Typu AC\DC nie lubi Slipknota(w sumie ja też) Gra na gitarze elektrycznej i wogóle fajnie że jest. Tyle pozdro.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
a mię się wydaje ze ten pan wyzej znaczy arti zwany zielonym to jest inkarnacja goscia o nicku Arturoo24 czy jakos tak, ktory szturmowal to forum gdzies tak rok temu (moze dawniej) i byl dziwny, oraz w calej swojej dziwacznosci zabawny. artuuuro, to ty??!
a mię się wydaje ze ten pan wyzej znaczy arti zwany zielonym to jest inkarnacja goscia o nicku Arturoo24 czy jakos tak, ktory szturmowal to forum gdzies tak rok temu (moze dawniej) i byl dziwny, oraz w calej swojej dziwacznosci zabawny. artuuuro, to ty??!
Gratulacje ale nie sądziłem że będziesz pierwszym który wpadnie na ten tok myslenia. Ale do rzeczy. X to facet szyderczy Ironiczny ale nie głupi kojarzy mi się z Sawyerem z Zagubionych. Sądzicie że to gbur? Jeszcze go nie znacie. Tyle na ten temat
Penelopa Lubi Hey nie lubi prasować, sprzątać, prać, jest dość wygadana, uwielbia Dzinsy rurki i korale Nieśmiertelniki. Ogółem pisząc jest interesującą osobą Którą nietrudno zauważyć.
Penelopa Lubi Hey nie lubi prasować, sprzątać, prać, jest dość wygadana, uwielbia Dzinsy rurki , korale i Nieśmiertelniki. Ogółem pisząc jest interesującą osobą Którą nietrudno zauważyć.
Zielony_Arti, pochodzi zewsząd, 24 latek. Ma dopiero 41 postów.
PENELOPA
Uważa mnie za łysego drechola XD no cóż widocznie mój iloraz inteligencji zatrzymał sie na poziomy dresSsu, jest kobietą inteligentną, niedawno miała ok. 70 postów dziś dobiła do ponad 200, pracowita, punktualna, niekonfliktowa nie lubi szpanerstwa i ma ładny avatar.
Wie co to ironia, co na tym forum czasami jest problemem (dla niektórych)
_________________ Master of Depraved Dreaming and Emperor of the Black Abyss The Great Lord Hziulquoigmzhah Cxaxukluth vel Genital Whore
Wysłany: 2007-11-27, 20:50
Genital Whore, meska dziwka o sucharskich tekstach wplecionymi miedzy offtopy, zero wypowiedzi na temat, raczej wypoweidzi a temat wypowiedzi innych, ktore nie stanowia w zaden sposob czesci tematu, brak poczucia esetyki, krytykuje avatary a sam ma nei avatar tylko wielobarwna plame podnickiem, inaczej nie jestem w stanie tego opisac, poza tym nei wierze ze ma lat 15
Mokra Administratorka dbająca o porządek i ład na tym forum. Bywa ostra ale i dowcipna ,nieraz potrafi zaskoczyć pozytywnie i jest nadzwyczaj inteligentna. Ogólnie jest tu potrzebna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.