Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-08-19, 18:48
Nie ocenię, a wyróżnię:
podpisy swojskie
hipokryta
Cytat:
zabij mnie słowem
Z Twoim avatarem świetnie się łączy, wygląda to tak, jakbyś proponował pojedynek, pozwalasz na zabicie siebie przez słowo, ale sam trzymasz broń. Słowo jest teoretycznie słabsze od broni, zakładasz z góry, że jesteś silniejszy od innych.
deela
Cytat:
zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Stwierdzasz, że meta innych to dla Ciebie dopiero start. Inni są ludźmi, stawiasz się nad nimi, czyżby nadczłowiek? Kojarzy mi się to z teorią Nietzschego, ktoś kto ma w sobie dużą wolę mocy, taka "jednostka wybitna".
podpisy-cytaty
Prymas
Cytat:
"Ten, kto nie zaznał goryczy porażki, nie umie cieszyć się ze zwycięstwa. Ten, kto odwraca oczy od śmierci, nie umie cieszyć się pełnią życia. Ten, kto jest w czepku urodzony, nie docenia własnego szczęścia. Proste rzeczy wydają się trudne, a trudne mają proste rozwiązania".
leśna
Cytat:
"Nigdy nie kłóć się z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu , a póĄniej pokona doświadczeniem. "
"Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność.."
"Nie zmieniaj koloru, by dopasować się do ściany. Sprawiaj wrażenie, że jesteś tam, gdzie powinieneś, a ściany zmienią kolor, by dopasować się do ciebie." (Tasslehoff, Dragonlance)
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2006-10-29, 21:09
X. napisał/a:
zabij mnie słowem
super
Pablo : ManiaCzasem to przed czym uciekasz,jest tym czego szukasz...
Mania nie pokazuj innym że sie ich boisz bo cię będą prześladować przez całe życie!!! Walcz o swoje!!!!!!!!
Ten mnie troche wkurza
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-01, 19:52
Artuuro23 napisał/a:
to z piosenki farben lehre.
Nie lubię, gdy ktoś daje tekst piosenki bez cudzysłowia.. w końcu to nie twoje słowa. Ale ogólnie może być..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-11-02, 15:37
Mokra napisał/a:
przeciez ma cudzyslow??
Wcześniej nie zauważyłam..
Mokra napisał/a:
ale gdzie tak wedrujesz?
Gdzieś przed siebie, pewnie w poszukiwaniu wolności : >
Wysłany: 2006-11-02, 15:57
PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
daremny...=]
pod względem TaKiEgO PiSaNia... ale treść może być.
Cytat:
Uw!eRz W An!oŁy NaWeT JeSlI MaJą CzArNe SkRzYdŁa... I Uw!eRz W D!aBlY NaWeT JeSlI Na IcH NoGaCh JeSt PłOnĄcA AuReOlA...
Ta, znam tą strone ^^ super
ja chyba dość krytyczna jestem..
Wysłany: 2006-11-02, 19:39
Cytat:
**Uw!eRz W An!oŁy NaWeT JeSlI MaJą CzArNe SkRzYdŁa... I Uw!eRz W D!aBlY NaWeT JeSlI Na IcH NoGaCh JeSt PłOnĄcA AuReOlA...
**Tylko Ty... Tylko Ja... Tak Było Jest I Będzie...=*=*=*
**KoChAm C!e RaFaŁkU...;*;*;*;* 4eVeR RaZeM...;*;*;*
ten styl pisania odstrasza mnie i nawet w sumie nie zabieram sie na czytanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.