#Códak czytając mój kazdy post to każdy widzi mój podpis i Avatary
bo posty nie maja w sobie nic ciekawego?
nie rób z siebie męczenniczki, ani masochistki, jak nie potrafisz ustawic nic innego, to po prostu znies w milczeniu i pokorze obelgi. a tych u nas dostatek.
[ Dodano: 2007-08-28, 11:00 ]
a, no, mialem ocenic - podpisuje sie pod slowami Prymasa oburącz, obunóż i obugłów.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
bez off na temat tego czegos co asiatko nazywa avatarem i podpisem
Morda, fan supermana, sam super i piosenka tez super
ale poprzedni podpis byl lepsiejszy
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
eeeee, najlepszy byl ten z o celowaniu...
ale chodzi mi o ten 'o czynieniu dobra'
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
to bylo pincset podpisów temu. a o 'ten o celowaniu' moderatorzy sie przypieprzali, a ocenzurowanego nie wstawie, bo sie Richard Bachman w grobie przewróci.
ten podpis nie kwalifikuje sie nawet do oceny dostatecznie dobry, za dobe miales wczesniej xD a teraz smiec ;>
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-09-01, 22:29
Yen tak <3 najlepsza z całej bajki no i Edyta ze swoim głosem <3
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
shall, najlepszy z tych ostatnich
Yenn, Twoj jest swietny
Ten, lubie bardzo ta piosenke, ale ajakos dziwnie wyglada w podpisie
_________________ "Były sobie dwie siostry -Noc i Śmierć
Śmierć Większa, a Noc mniejsza
Noc była piękna jak sen, a Śmierć...
Śmierć była jeszcze piękniejsza"
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-17, 21:18
luba,
całkiem niezły
Mordred,
wewnętrzna przemiana bohatera- mnie się podoba
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
niespójny, tak pod wzgledem tresci (mowie o częściach obydwu) jak i formie. nie wspominajac o tym, ze jak juz chcesz sie bawic w interpunkcje, to rób to przyzwoicie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.