_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
bRuDziA ) <= szczerze nie kojarzy mi się z rzadną rzeczą - ale na pewno jest to osoba sympatyczna, miła, uczciwa, rozrywkowa i wogóle cool za pomysłowośc daje "9" (ale z takim duuuużym +)
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Patrzylam,nie bylo.Mozliwe ,ze nie zauwazylam,ale watpie
bRuDziA ) napisał/a:
Świętoszka <-- kojarzy mi sie z grzeczniutkim dzieckiem hehe Ogólnie fajny 9/10
a mi z Tartuffem z slawnego "Swietoszka"<---miedzy innymi dlatego go wybralam
ok a teraz wracajac do tematu to:
-Brudzia 7/10,mam zle skojarzenia
-Czubek8/10-wiadomo dlaczego
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świętoszka - kojarzy mi sie z ksiazka ogolnie, poza tym pasuje jak slon w skladzie porcelany (tak tez sie mowi? ) do zawartosci merytorycznej postow tejze osoby = 9/10 ;-]
bRuDziA ) - nie lubie jak ktos cos pisze mAlYmI i DuZyMi LiTeRaMi I uWaZa, Ze To "LaJtOwO-oDjAzDoWe" . ale nick ciekawy w sumie, takze broni sie na 6/10 ;-] .
czubek - nic dodac, nic ujac - wlasciciel po prostu jest pewien niektorych swoich cech i sie z tym nie kryje , brawo za odwage, 8/10 .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nadir - punkt na sferze niebieskiej położony dokładnie naprzeciwko zenitu. Znajduje się prostopadle pod obserwatorem.
Geometrycznie, jest to punkt na sferze niebieskiej, przecięty przez linię poprowadzoną z lokalizacji obserwatora na powierzchni Ziemi poprzez centrum Ziemi.
Słowo nadir używane jest także do określenia najniższego punktu.
ale tu się zaczyna kłopot bo Ty jesteś Naadirdir - od directory po prostu szefu szefu rządzi na tym forum
ps: jeśli chodi o mój nick to Naadir trafił z sensem (przynajmniej tak o mnie sądzą inni) ale mój pawdziwy nick znajduje sie pod czubkiem ciekawy jestem co o nim sądzicie
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-12-30, 22:39
Brudzia i Prymas i jeszcze Wampirzyca(która zaniechała pisania) wasze avatary mi się podobają... A inne nie, nie będe oceniał w skali, bo to nie jest potrzebne. (Na marginesie - temat chyba powinien brzmieć "Oceniamy avatary", a nicki to na zupełnie inny temat.)
Pozdro
Wysłany: 2006-03-07, 20:19
nie ma mowy nie bede oceniala, awatary to co innego ale nicki? w sumie nie podobaja mi sie nicki przerabiane z imienia i nicki z cyferkami, ale tak poza tym to nie mam zadnych szczegolnych odczuc co do nich
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.