nie powinna, bo to nie ona ustawila sobie ten avatar.
to naprawdę dobrze o niej świadczy ale ogólną wiedzę chyba każdy powinien posiadać a może się mylę? mniej inteligentni w sumie też się zdarzają i nikt nic na to nie poradzi
Mordred Twój mi się podoba
_________________ We are just a moment in time A blink of an eye
A dream for the blind Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-01, 20:53
ereszkigal, nie mam pojęcia co oznacza... ale masz 6,5/10 ode mnie
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Adam's... imie i "apostrof przynaleznosci"... Nei wiem co jest tu Twojego. Nick taki zwyczajy....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-12-02, 16:52
luba, az dziwne ze wkoncu zaakceptowalas swoj nick, denerwowalo mnie keidys zejest z malej litery, aktualnie poznawszy Ci na forum mylse ze jest idealny, Sabra bylo niewypalem
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-12-02, 17:27
ereszkigal napisał/a:
to naprawdę dobrze o niej świadczy ale ogólną wiedzę chyba każdy powinien posiadać a może się mylę?
Jakbyś trochę pomyszkowała na forum to byś zauważyła, że zaistniała taka gra forumow - wymiana awatarowa, i ktoś inny komuś wymyślał awatar, taki dostałam więc taki miałam. Ogólna wiedza? Do czego ? O jakichś tam bożkach i innych ? to już raczej wynika z zainteresowań niźli wiedzy ogólnej.
Mokra, taki jak Ty, nie wyróżniajacy się niczym poza tym krzykliwością, może kolorem.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
faris nieodmiennie kojarzy mi sie z lacinskim laris. Choc nieslusznie chyba, bo laris oznacza radosc xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.