Miscuamacus, takie jakieś tajemnicze, jakby jakiś czarownik cy cuś 9/10
Zgadza sie ...miscuamacus to indzianski szaman oczywiscie wymyslony na potrzeby czytelnika. Kto wie moze skusisz sie na przeczytanie horroru pt. "Manitou" ?.
Zgadza sie ...miscuamacus to indzianski szaman oczywiscie wymyslony na potrzeby czytelnika. Kto wie moze skusisz sie na przeczytanie horroru pt. "Manitou" ?.
a czy przypadkiem coś na oko z 20 lat temu nie został na podstawie tej książki nakręcony film?
coś o babce w której się szaman który zginoł 200 chyba lat wcześniej odradza?
EDIT: z roku 1978 dokładnie. jak tak to oglądałem i gdyby nie te śmieszne efekty to film byłby dobry jak mało który horror dzisiaj
Ostatnio zmieniony przez companion 2007-04-28, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
a czy przypadkiem coś na oko z 20 lat temu nie został na podstawie tej książki nakręcony film?
coś o babce w której się szaman który zginoł 200 chyba lat wcześniej odradza?
EDIT: z roku 1978 dokładnie. jak tak to oglądałem i gdyby nie te śmieszne efekty to film byłby dobry jak mało który horror dzisiaj
Filmu nie widzialem, ale dobrze kojarzysz ...Twoje zdrowko !!!!
Ostatnio zmieniony przez Miscuamacus 2007-04-28, 23:40, w całości zmieniany 1 raz
nie dokońca wiem o co chodzi, mało jasne, i mało ma w sobie jakiegoś konkretnego przesłania, aczkolwiek proste i to mi się podoba, dlatego 6/10.
Pomyliłaś tematy. Tutaj oceniamy nicki, a nie podpisy.
Iga, od imienia zapewne, dlatego taki nijaki... [abstrahując od imienia] 3/10
ereszkigal, wygląda na fonetyczny zapis 5/10
goszka, 7/10
companion, dodatkowa książka do mojego podręcznika od ang ze słówkami to 'companion' xD 5/10
misieek
Wysłany: 2007-05-08, 17:24
Yenna kojazy mi sie z jąkąś babką która zrzuca sie z klifu podczas mgły to tylko takie moje wyobrażenie 7,5/10
"Yenna kojazy mi sie z jąkąś babką która zrzuca sie z klifu podczas mgły to tylko takie moje wyobrażenie 7,5/10"
zajebiste skojarzenie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.