Jak w temacie-oceniamy avatary forumowiczow.Skala od 0 do 10
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
nie wiem,znalazlam go w kompie,pewnie kiedys go sciagnelam,nawet nie pamietam kiedy...
twoj 7/10,z kolorkami bylby przyjemniejszy dla oka
And I have no privacy
Świętoszka: 9/10 - za to, że zostawiłaś białe tło (trzeba było zmienić na forumowe).
Tak ogólnie, to pasuje do Twojego nicka - przedstawia taką niewinną babkę, która wygląda, jakby mówiła coś w stylu: "Ja? Ja nie mam z tym nic wspólmego!". Mam też nadzieję, że nie masz zapędów do zostania zakonnicą - to by była wielka strata dla mężczyzn.
Żydek: 6/10 - bo jego jakość jest szpetna. Widać pikselozę i takie tam. Za to podoba mi się postać, która tam występuje, bo lubię komiksy. Dlatego też ocena nie jest taka do końca beznadziejna.
Michał: 9/10 - Ty zboczuchu. Ten smerf zna się na rzeczy. Ale z jakiegoś powodu nie jestem nim na tyle zachwycony, aby dawać 10.
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Michal-8/10 i znowu za kolory,sa metne,ale motyw ogolny super
Prymas napisał/a:
Tak ogólnie, to pasuje do Twojego nicka - przedstawia taką niewinną babkę, która wygląda, jakby mówiła coś w stylu: "Ja? Ja nie mam z tym nic wspólmego!".
o to chodzilo
Prymas napisał/a:
Mam też nadzieję, że nie masz zapędów do zostania zakonnicą - to by była wielka strata dla mężczyzn.
nie mam i nigdy nie bede miala chociaz moj ojciec bardzo by chcial
Prymas-8/10 tak samo jak u Michala
Brudzia-9/10 pomimo,ze oklepany to jednak mam do niego slabosc
Czubek-9/10,bo pasuje jak ulal do twojego nicka
And I have no privacy
Świętoszka - imho dobrze dobrany pod nick, nie jest "przebajerowany" i jak to mawia moja kolezanka "śmiszny taki cuś" . 8/10
Zydu - za mine 1pkt karny ;-p . a tak poza tym 7/10, bo faktycznie jakosc obrazka taka srednia raczej, oczywiscie mowa o rozdzielczosci, kolorystyce itp.
Michał - za smerfa przyssanego do... Gargamela? czyzby w bajce czegos nie ujawnili? 8/10
Prymas - fajny avatar, szkoda tylko, ze tekst niezbyt optymistyczny, mimo to bardzo ciekawy, fajnie wykonany - 9/10
bRuDziA ) - 10 za oko, -2 za reszte ;-p = 8/10
czubek - za tzw. "nieład artystyczny", kolory i brak glebi - 9/10
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Naadir - no sorki ale twój avatek jakoś nie jest w moim guscie 7/10
Prymas - jakbym mógl zapomnieć o panu prym(u/a)sie - za twój davatar daj 9.5/10 ma w sobie to "coś" i jest (co się może niektórym wydać dziwne) śmieszny
[ Dodano: 2005-12-30, 10:07 ] Świętoszka - heh tego nawet nie trzeba komentować 9/10
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
And I have no privacy
Naadir: Mi się twój podoba, bo tak jakby do Ciebie pasuje... Wiesz dlaczego? Bo ten koleś na obrazku wygląda jak kamienny myśliciel - prorok. Twoje wypowiedzi zawsze są dokładnie przemyślane (co mi się podoba), i przepełnione mądrościami zdobytymi niewątpliwie dzięki wielu doświadczeniom. A jego kamienność mogę uznać za jeszcze jeden czynnik podkreślający doświadczenia - bo przeca kamień zaistniał wraz z pojawieniem się Ziemi i istnieje do dziś, ze wszystkimi nabytymi przez te miliardy lat umiejętnościami i mądrością. 10/10.
Naadir: Mi się twój podoba, bo tak jakby do Ciebie pasuje... Wiesz dlaczego? Bo ten koleś na obrazku wygląda jak kamienny myśliciel - prorok. Twoje wypowiedzi zawsze są dokładnie przemyślane (co mi się podoba), i przepełnione mądrościami zdobytymi niewątpliwie dzięki wielu doświadczeniom. A jego kamienność mogę uznać za jeszcze jeden czynnik podkreślający doświadczenia - bo przeca kamień zaistniał wraz z pojawieniem się Ziemi i istnieje do dziś, ze wszystkimi nabytymi przez te miliardy lat umiejętnościami i mądrością. 10/10.
ty mnie nieraz swoimi przemysleniami przerażasz
Świętoszka, - Avatar idealnie pasujący do nicku oraz paradoksalny względem osobowości ;-P, 10/10
Naadir, -świetny, ma w sobie jakąs taką głębie, nie umiem sie tutaj wysłowić,zresztą Prymas już dobrze to przeanalizował w każdym bądĄ razie już wcześniej wpadł mi w oko. 10/10
Prymas, - też znajdziesz się na podium Nie będę uzasadniać, każdy kto spojrzy chyba wie za co jest te 10/10 pkt.
czubek - 8,5/10 , tak jak to pisał bodajże Naadir, za umiejętność śmiania się z siebie, która niestety jest b.rzadka .
Milka- mam prawie identycznego kruka - maskotke , więc 8/10 Michał - zawsze lubiłam Smerfy ;d 8/10
Zydu - ten obrazek mnie rozbraja ;D 8/10
bRuDziA ), - oklepane 6/10
Sh3, - patrz wyżej , ogółem niezbyt mi się podoba, choć sama mam oczko 4/10
Hmm. w sumie mój mi się też nie podoba. Zbyt prostacki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.