Cho, to moze fragment czegos czy po prostu obrazek z neta?
Dokładnie to nie wiem, ja znalazłam to zdjęcie jak czytałam kiedyś artykuł o 25leciu śmierci Johna Lennona i tam było zamieszczone. Zdjęcie, które mam jest trochę większe, to w avatarze jest przycięte.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
Wysłany: 2008-07-31, 21:40
Cho 9/10 ładny.. ;] wydaje się zwykły.
Candy 0/10... jakaś goła panna ze skrzydłami. jak dla mnie zdecydowanie nie.
Tusilla 8/10 ciekawy.
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Hei, nie wiem kto to, ale z Eminemem mi się kojarzy nieodmiennie. I nie podoba mi się, bo nie widzę w nim nic mówiącego o Tobie, lub pozostawiającego jakąś sugestię...
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Lenka, 7/10
Cho, 3/10 jakoś do mnie nie trafia
Tusilla, 8/10 ciekawy
Heidi, 3/10 >jak wyzej Cho<
luba, 2/10 taki taki... niewyrazny
Ospamox, 0/10 nie podobuje mi sie i jush
Dżem, 5/10
[ Dodano: 2008-08-11, 21:46 ] Candy, 9/10 fajny
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.