Wysłany: 2008-06-09, 21:04
Lenka, wygląda jakby miała coś w buzi ; P
Anii09, nieeee
mimi85, nieeeeeeee.
xd
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
*faris
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nio jak to kim Siostra Candy Nie kojazysz?? Nie musisz jestesmy takie same Z tym ze ja troche wredniejsza jestem Cadny to ta niby grzeczniejsza ale pod tymi wlosami wychodza jej rogi heheheh Sorry Candy Wydalo sie
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Mokra, lepszy od ostatniego
luba, podoba mi się ale chyba zbyt apatyczne dla Ciebie
Candy, OK
shala, Świetny, 9/10
Addicted., Eee, 3/10 chyba wystarczy
Lenka, jeśli to Ty to daję 10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.