_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
leśna- 7/10
Anusia-pomimo ,ze widzialam go u wielu osob to i tak mam do niego slabosc 10/10
Miodek-5/10
Milka - 4/10
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
u mnie ocena nie ulegla zmianie
choc wolalem Twoj poprzedni avatarek
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Prymas vel Prymus hihi nie zauwazylam,ze masz nowego avka-za ten daje 7/10
[ Dodano: 2006-01-23, 01:07 ]
Milka 4/10-niesmaczny
Sh3-6/10-rozmazany
Matys-8/10(kojarzy mi sie z moim nauczycielem,ktory w podstawowce wizial rysunek tego pamperka za ...penisa-chcial wezwac rodzicow )
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-02-22, 15:45
Świętoszka, 10/10 sexi i kobiecy
Zydu, 5/10 nie powalil mnie nawet na krzesło
Michał, 6/10 za duzo razy go widzialam, a poza tym to taki banał...
Prymas, 10/10 duzo lepszy od poprzedniego
bRuDziA ), 2/10 banalny
czubek , 7/10 za perwersyjny prymitywizm
Naadir, 9/10 poprzedni bardziej mi sie podal, ale ten tez cos w sobie ma
leśna_, 8/10 ciakawy
AnUsIa17, 5/10 nudny
Miodek, 5/10 j.w.
Milka, 6/10 proba niezla, ale pomysl dosc wyekslpoatowany
Sh3, 6/10 wieje nudą ciągle
uffffffffffffffff
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ostatnio zmieniony przez deela 2006-02-22, 15:46, w całości zmieniany 1 raz
A mojego Avatara nikt nie ocenił czyzby był taki beznadziejny??? własnie dzis probowałam dac nowy ale nie wyszlo za duzo wymagan jak na mojego skromnego avatarka
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Też tak uważam... ale nie wiem do końca dlaczego. :P
deela napisał/a:
Prymas, 10/10 duzo lepszy od poprzedniego
Ale tamten bardziej mi sprzyjał, bo istniała możliwość, że ktoś się wreszcie zastosuje do tych słów. ;)
Jastina napisał/a:
A mojego Avatara nikt nie ocenił czyzby był taki beznadziejny???
Nie wiem, czy wiesz, ale Twój awatar pochodzi z pewnego anime, a jego tytuł to "FLCL". To chyba najbardziej zdziwaczałe (wypaczone?) pod względem humorystycznym anime jakie w życiu widziałem i raczej nie powiedziałbym, że do Ciebie pasuje... Oceniam na 5/10 z powodu mojego zamiłowania do tego gatunku. ;]
paulka_88 napisał/a:
Jastina mojego też nikt nie zaszczycił swoją ocena
Dziwne toto.
deela, uwielbiam Twój awatar i cieszę się, że wreszcie wrócił. Ocenę znasz. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.