Bez specjalnych powodow...poprostu czytalem wieki temu ksiazke bodajze "manitou" i tam nadzialem sie na imie Miscuamacus. Od tego czasu nie spotkalem sie z tym imieniem i tak zostalo
bo niezdecydowany, bo w miesiacu przynajmniej raz jestem na plusie i raz na minusie, bo plus to kobieta a minus to mezczyzna a ja bez niej jak i bez siebie nie moge zyc
Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 27 Skąd: sie to wzięło?
Wysłany: 2007-05-02, 18:04
ja tak na początek to przepraszam tych których mój nick irytuje mam czasem takie wrażenie a wziął się z tego że niespodziewanie w moim domu zagościł internet musiałem szybko coś wymyślić bo było kilka stron gdzie się chciałem zarejestrować wpisałem pierwszy jaki mi przyszedł na myśl miałem zmienić go potem ale byłem już na wielu stronach i nie dało się go zmienić a więc został bo mi się nawet podoba
_________________ Umysł jest wszystkim stajemy się takimi jak myślimy
z przypadku. jak się miałam rejstrować to mi wpadł takowy do głowy ;D
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
jak już pisałem ale zielony zwrócił uwagę że temat był zdublowany ( zielonych trzeba słuchać )
yahoo>> miałbyć jasiek ale ktoś mi go zarezerwował pseudonim artystyczny od wielu wielu lat
_________________ ">>.. ty meliniażu akademicki-zebys tylko nie oślepł..<<"
>>Trenuj tak,abyś mógł przyjąć każdy cios,atakuj tak,abyś nie musiał przyjąć następnego.<<
>> Krocząc ciemną doliną zła sie nie ulęknę .... bo jestem największym ZŁEM w tej dolinie <<
Leyah, bo tak kolega na mnie mówił i mi się spodobało. A konkretnie to mówił do mnie per "księżniczka Leyah".
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Shanti1515 Kiedyś siedzialam na necie z moimi przyjaciolkami i ktoś tam taki był I nazywał sie Shanti... im sie spodobalo i tak zostało shan...Sha...Shanti..Anti A poza tym kiedyś baaardzo lubiłam ASHANTI i tak fajnie się złączyło
_________________ " Za chuda dla grubych
Za gruba dla chudych.
Za mądra dla głupich
Za głupia dla mąrdych.
Za wysoka dla niskich
Za niska dla wysokich. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.