moj nick tez nie bardzo orginalny klaudka sie nazywam dodalam 2 ''a'' zeby sie nie powtarzal a 2306 to data moich urodzin( i dzien ojca przy okazji jakby ktos nie wiedzial)
z Francuskiego: Justine tyle:P znana również jako TysioSława^^ or Tysiuniuniusia O_o
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Ostatnio zmieniony przez Justinee 2007-02-24, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
z imienia.mam na imie monika.skrot tego imienia to nika ja tylko dodalam i i powstalo nikia.uzywam tewgo nicku chyba z ponad rok i nie mam zamiaru go zmieniac.
_________________ "Bo miłość jest mocna jak śmierć, twarda jak otchłań jest zazdrość (…) Wody mnogie nie mogły ugasić miłości i rzeki nie zatopią jej; choćbyś dał za nią całe swe mienie, ona wzgardzi nim jako nicością."
Wysłany: 2007-03-10, 19:01
od imienia
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-03-23, 18:20
Mój wziął się z pewnego utworu, o właśnie takim tytule. Używam go już od dłuższego czasu i raczej tylko w sieci.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
kaja475
Wysłany: 2007-03-23, 18:51
na mnie mówią kaja od 7 lat niewiem czemu ktoś tak na mnie powiedział i tak już zostało a 475 siora jak mi zakładała e-mail to napisała
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
wlasciwie moj nick jest pochodna mojej ksywki czasem rowniez funkcjonujaca w zyciu codziennym
w kazdym razie jestem na uczelni zarowno wsrod dydaktyki, studentow, administracji znany jako 'Tofik' - ze niby jestem podobny do tej duzej czarnej pokraki z kabaretu ani mru mru chociaz ja niewidze podobienstwa..
ciekawe jest to ze niewielu ludzi zna mnie jako Łukasza K. za to wszyscy znaja Tofika! co stwarza mnostwo zabawnych sytuacji np.
wchodze raz na zajecia ( spoznony z podelkiem indexow w rece )
a prof. stojac na katedrze do mnie:
"tofik niewydurniaj sie normalnie idz" - widzieliscie kiedys ryczaca ze smiechu wykladowke ..? ( jakies 120 os. ) - no bo ja na to haslo profesora to wlasnie zobaczylem:)
raz do biura jedna z kolezanek przyprowadzila swojego psa ktory tez nazywa sie na T
i szef sobie pomylil ksywki psa z moja - pyta:
"i co Tofik nienasikal na dywan" - niemusze chyba mowic jaka byla reakcja zalogi naszego biura
albo wchodze pewnego dnia do rektoratu i slysze..
"o PAN Tofik, dziendobry"
moja uczlnia wsrod materialow promocyjnych ma male czerwone pileczki
wiec na targach edukacyjnych uslyszalem:
"Tofik masz tu swoja czerwona pileczke i pobaw sie.. tylko tak dobrze z kosmetyczkami ze stoiska obok"
a jakby komus bylo malo to czasem dzwoni moja mama do biura i mowi
"dziendobry jest Tofik, mowi jego mama"
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-24, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
susan1989
Wysłany: 2007-03-25, 14:07
Mój nick.. Susan - Zuzanna a tak mam na imię.. 1989 - mój rok urodzenia.. Czyli nic ciekawego jak widać.. suchar kompletny. Ale tak się przyjęło i pod owym nickiem funkcjonuję na innych forach również
Galaxy, bo zobaczyłam kiedys nazwę tego samochodu... bardzo spodobało mi się brzmienie (auto niezbyt) i od tego czasu tak się nazywam:D Ale to nie ma nic wspólnego z ksywką wśródprzyjaciół. Dla nich zawsze będę Adiczką.
Wysłany: 2007-03-26, 20:13
susan1989 napisał/a:
suchar kompletny
szczególnie jeśli chodzi o dobór języka
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.