moj nick wzial sie od imienia a wlasciwie to kiedys na obozie na ktorym bylam z siostra(ma na imie zosia) byla jedna dziewczyna z ukrainy i ona nie wiedziala od czego jest zdrobnienie zosia i jak sie dowiedziala ze od zofii to powiedziala ze zuzia pewnie od zufii no i teraz wszyscy tak mowia;p
Tak pretensjonalna . Prince . Jednak szła ze mną ,czasem przede mną i czasem doganiała. Ktoś przy fajnym rzucie piłką ktoś strzelił - Prince Magik Johnson . W drużynie harcersko paramilitarnej –Prince of darkness –bo potrafiłem spać idąc . Chory militaryzm ,ale dzięki niemu dowiedziałem się co to znaczy charyzma w nieodpowiednich rękach . Całkowity zwrot o 180 i punk –Książę butaprenu. Nie szczęśliwa miłość(klasyka).Następnie mieszkanie na rynku –Książę-zwierze?roślina?czy minerał? –tak mnie po całości nazwała zlepka meneli , byłych kryminalistów ,dzieci kwiatów i wszelkiej maści połamańców życiowych bo mogłem wszystko załatwić . Dalej poszło samo .Czy to towarzystwo motocyklistów czy masmedia każdy coś sobie doda .Dałem to do zredagowania długoletniej koleżance zwróciła mi uwagę i od razu napiszę.
. Podobno też dla tego że zawsze byłem poza . Ponoć jakobym był „nad”. Jednak Ja tak nie uważam . Księciuniu zawsze brzmiało mi tak jak powszechne dziś- ziomuś… .Poza tym daje olbrzymie możliwości interpretacji i pewnie dla tego jest nadal .
_________________ "Za błędy pozorów normalności wracam do domu obłędu"
Rebel... z angielskiego znaczy to (między innymi) buntownik. To, hmmm... jakby moja natura, uwielbiam się przeciwstawiać innym, mieć swoje zdanie, niekoniecznie moralne i zgodne z zachowanymi zasadami. Lubię się wyróżniać .
_________________ Ludzie stają się niewolnikami posiadanych rzeczy.
Takuteńka - kumpel mnie tak nazwał po przeczytaniu książki, w której pewna dziewczyna zawsze wyglądała tak samo, a na każdym zdjęciu jest twarz była niezmienna... i tak juz zostało
_________________ ... So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only Yours ...
Wysłany: 2007-01-26, 21:38
userka. no... po prostu pisząc na forum jestem jego użytkowniczką, czyli userką z angielskiego.
_________________ Bóg stworzył człowieka, bo rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował...
*faris
Wysłany: 2007-01-26, 21:50
faris bo krótko, zwięźle, i nie kojarzy się ani z dobrem, ani złem... albo nijakość albo niespodzianka, imię dziewczyny z jakiejś książki, aczkolwiek ja piszę z małej litery, bo tak mi pasuje... no i pasuje do mnie
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
mój nick to bardzo prosta historia.
Bardzo lubię serię książek "Kroniki Wampirze" A. Rice.
Na podstawie jednej z nich nakrecono film pt:"Królowa potępionych" czy jak kto woli"Queen of the Damned"
W roli Królowej wystąpiła Aaliyah Dana Houghton, która zginęła zaraz po skończeniu zdjęć do filmu. 25-go sierpnia 2001 wracała z planu na którym kręciła teledysk( byłą również piosenkarką) samolot którym leciała rozbił się.
I tak jakoś z powodu sympatii do tego filmu i tego, że bardzo podobała mi się w tej roli mój nick to jej imię.
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-20, 15:30
Eart napisał/a:
dodamy h i mamy earth
Albo heart.
Dwuznaczne wobec tego ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Kiedys dawno temu....
.... myslalem (rzadko mi sie to zdarza ) , jaki by ttaj sobie fajny nick wybrac. No i po paru godzinach ciężkiego myślenia wyszło mi Donez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.