Z bierzmowania mam imię Florencja, a Florcia to zdrobnienie
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał...na zawsze będzie święta i na zawsze przeklęta...daje rozkosz i rozpacz...jest jak anioł i demon...dobra i zła...oto jestem ja...
Wysłany: 2006-11-12, 18:19
a Myślałem że jesteś fanką pana Waldka z cargo z "Kilera" ;d
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Apple To tylko mój forumowy nick. A skąd się wziął? Sama nie wiem, chciałam jakiś oryginalny i angielskojęzyczny
No i mam, nawet mi pasuje
a co w nim oryginalnego? to tak, jakbym ja wzial sobie "Grucha".
teraz wszystkich, ktorzy nie dokonczyli Mrocznej Wiezy prosze o wylaczenie odbiornikow i nie czytanie dalej.
Mordred Deschain, syn Rolanda Deschaina i Susannah Dean, ostatniego rewolwerowca. Jego przeznaczeniem bylo zabic ojca i przeszkodzic mu w jego misji. Dziecko rosnace w nienaturalnie szybkim tempie, inteligentne, cyniczne, kawał skurwiela. Potrafil przechodzic plynna metamorfoze z ciala pajaka w ludzkie cialo, tuz po narodzinach zabil swoja druga matke, Mię, ogolnie byl to srednio przyjemny obywatel.
czemu wzialem ten nick - otoz pewnego pieknego dnia, kiedy slonce zaszlo a ja uswiadomilem sobie glebie mojej beznadziejnosci, uzalalem sie sluchajac "Black" Pearl Jamu, bylem prawdopodobnie pijany, sam itd, podczas czytania MW napotkalem taki fragment "udreczony i uradowany swoja udreka, snujac w ciemnosciach samotne marzenia", pomyslalem sobie - o kufa, to o mnie. no i napisalem do Prymasa.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Silhouette : z angielskiego albo francuskiego znaczy "zarys, kontur, sylwetka". dlaczego? bo podoba mi się pisownia tego słowa i wymowa też. trafiłam na nie przypadkiem i tak zostało.
_________________ "The best way to predict the future is to invent it"
luba... sama nie skąd się mi to wzięło, ale bodoba mi się brzmienie tego słaowa... i w ogle ..."luba ty moja"
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Sir Mordred – legendarny rycerz Okrągłego Stołu, jeden z bohaterów sagi arturiańskiej. Był dzieckiem z kazirodczego związku króla Artura i jego przyrodniej siostry Morgany (lub Anny-Morgause - we wcześniejszych źródłach).
W innej wersji legendy jego matką jest Viviana, czyli Pani Jeziora. Sam Mordred słynął z ciętego języka i złośliwości.
^__________^
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-01-11, 23:36
Pincia ... jakis idiota kiedys wymyslil i tak zostalo ;P
Przyzwyczailam sie i nawet sie nie zastanawialam jak wpisywalam ;P
Ale zeby nie bylo ... to od imienia jest ;D
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-12, 09:01
Magda - autorką jest panna K.; efekt literowania zdrobnienia mojego imienia pod wplywem dużej ilości alkoholu i trawki; odmieniany na wszelkie sposoby, przyjął się automatycznie ponad 3 lata temu i został.
CRX-Angel moj chlopak to wymyslil bo ma Honde CRX a pozatym jak to okreslil jestem jego aniolkiem i dlatego CRX-Angel
Jest jeszcze drugie Ecia i tak tez na mnie wszyscy mowia bo nikomu nie chce sie mowic Ewelina bo to jjest za dlugie imie no i mowia Ecia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.