Moj nick wzial sie do tego, ze wszyscy mi mowili ze jestem miekka jak poduszeczka.. Pozatym mam taka slodka poduszke ze pierwsze co mi wpadlo na mysl to Poduszeczeka
Wysłany: 2007-08-18, 00:44
Siua - wujek tak na mnie ze wsi mówi =P. Jak byłem mały to mówiłem zawsze: Wujek! Siua sie czepka! (w wolnym tłumaczeniu: Wujek! Zepsuła się przyczepka).
poprosu to moja ksywa. jak bylam malutka moj tata zaczol na mnie mowic kozko moja poniewaz jestes spod znaku koziorozca i teraz wszystko co z tym ziazane mowia namnie ostatnio ciagle mowia kozunia
Chantal wzięło sie od imienia głównej bohaterki książki Paulo Coelho. Spodobało mi się i tak właśnie powstał mój nick
_________________ Mówiłeś mi zawsze
"Jesteś całym moim światem"
Gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę
Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz
To ja, bez względu na wszystko też tam będę.
Ursula Le Guin Opowieści z Ziemiomorza, konkretniej tom drugi: Grobowce Atuanu. Tenar od dziecka byla szkolona na kapłanke. musi wyrzec sie swojego imienia, osobowosci, siebie aby służyć Bezimiennym, złym bóstwom ziemi. jednak kiedy do podziemnego labiryntu, którego rozkład korytarzy zna tylko ona, włamuje się czarnoksiężnik Ged, odzywa sie w niej ta cząstka duszy którą miała pogrzebać. pomaga mu, ucieka, wybiera bolesną wolność. urzekła mnie ta opowieść, utożsamiłam sie z Tenar, jej wewnętrznymi rozterkami. dlatego ten nick.
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-22, 18:22
kotek_:)
kotek bo tak do mnie mówił mój chłopak a ten uśmiech to stąd, że prawie zawsze gości na mojej twarzy (wlasnie w bajce uslyszalam slowa: druzyna bez kapitana to jak dziewczyna bez usmiechu, az mi humor sie poprawil! )
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
Yenna od słynnej Yennefer z Vengenbergu. Urzekło mnie jej opanowanie, ignorancja w stosunku do głupoty, wrodzony cynizm, wydawała mi się czasem taka podobna do mnie z charakteru (tylko z charakteru, bo jej uroda była dość rozsławiona xD), kiedy nie umiała okazywać uczuć i chowała je pod maską, kiedy ciężko było jej się przełamać, aby coś zrobić, za to "wiem, ale nie chciało mi się", za zimną krew, czasem trzeźwe podejście do życia, wiarę w to co, nieodkryte, co może jeszcze nadejść, za zachowania i fochy urażonej damy. Potrafiła wrzeszczeć, gdy jej się coś nie podobało, kryć łzy, no i ta wiedźmowata czerń z bielą...
Wiek: 17 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 64 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-08-23, 01:51
Own3d hmmm można powiedzieć że nie miałem co robić przed kompem bo grałem w pewną grę online byłem też jej moderatorem ale kiedy pewne przekrety admina wyszły na jaw (także przeciwko mnie) inni moderatorzy siedzieli cicho ja obrzuciłem go mięsem skasowałem konto również i zniszczyłem tez najlepszą gildię w grze.
I jedyne moje słowa pożegnania to było właśnie "owned"
Ogólnie zwałem się tam sephi bo kumple wołali na mnie poniekąd sefi i tak zostało
_________________ Z twego ucha jucha bucha
za wysoko lecisz zmysły tracisz.
ForceRecon - Force Recon - siła zwiadu. To także jednostka wojskowa w USA.
Poniekąd wynika to z moich zainteresowań, a trochę z konieczności. Moja ksywka to Ośka - ale najczęściej w necie jest już zajęta.
Kiedyś grałem w World Of Warcraft i tworząc nową postać, wybrałem opcję "Random Name" i wyskoczyło Reanellan Ale to ksywka na świat wirtualny, w codziennym życiu mam inną
_________________ Bo miłość sądzi sercem, nie oczyma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.