Forum Dyskusyjne :: Kochajmy się!
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Forumowe kręgi » Kochajmy się!

Kochajmy się!
Autor Wiadomość

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2008-06-27, 11:30   Kochajmy się!

No! Tyle nieprzyjemności możemy przeczytać z paluszków innych userów! czas skończyć z dogryzaniem sobie wzajemnie. I teraz każdy napisze tutaj jednego posta, w którym naskrobie coś miłego o 3 wybranych userach. Najlepiej niech to będą ci, którym wcześniej się sporo nagadało ^,^
make love not war! ^,^ :serce:

EDIT: no tak i nie wybierajmy tych, z którymi jesteśmy bliżej niż na forum, typu ja - Códak
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2008-06-27, 11:33, w całości zmieniany 2 razy  

kotlecik 

Wysłany: 2008-06-27, 11:32   

to ja zaczne w takim razie

Zydu - fcale nie ma malego
gotuj z kuroniem -tez fcale nie ma malego
i elmo - tez nie ma malego

:oczami: ?

Shagg 
Vampire

Wysłany: 2008-06-27, 11:47   

Ja jako świeża krew to tutaj wiele do powiedzenia nie mam... ale pomyślmy.

Luba - bo nie zjadła mnie za to, że jestem nowy (jeszcze). Napisała mi parę miłych słów i mimo, że zaczęliśmy rozmawiać z powodu nagłej potrzeby grafiki to po wykonanej robocie rozmawiamy dalej (byłem pewien, że będzie inaczej). Nie bała się do mnie mówić po nocach na skype, lubi wampiry i gra ze mną w taką śmieszną grę, że ja zadaje pytanie a Ona szczerze odpowiada (powinno być na zmianę no ale...). W ogóle mnie lubi i ma dla mnie czas. :serce:

Mokra - bo mnie jeszcze nie zjadła też. Też do mnie piękne słowa piszę ale nie przytoczę bo dostanę ostrzeżenie za przeklinanie. W sumie też ze mną zaczęła rozmawiać z powodu grafiki i po robocie nie przestała (co mnie zaskoczyło jeszcze bardziej niż w przypadku Lubej). Poza tym pachnie brzoskwiniami, lubi kino i jest w stanie siedzieć na niewygodnym kancie muru pijąc piwo. Lubi wampiry - no i ta sexy chrypka na skype... :serce:

Trzeciej osoby nie mam bo więcej osób ze mną nie rozmawia! :zalamany:

Chociaż do teraz pamiętam pierwszy post Shali (wybacz mi wielką literę!) w dziale 'przedstaw się', gdzie napisała "zostań z nami" - tak o, po prostu... miłe to było. :serce:

* Nie potrafisz odmieniać mojego nicku -,-'
///Luba

chmarcoch 

Wysłany: 2008-07-20, 01:34   

Jamsen jest dośc dobrze zorientowany we własnej religii, która chyba nie należy do tych, które najbardziej ""lubię"", ale widzę jego poświęcenie w szerzeniu jego wiary i doceniam to. A w zasadzie to... przepraszam.

voncuver wdaje się w dyskusję tylko wtedy, jeśli ma na dany temat wiedzę. Jest bardzo wymagającym rozmówcą. Chyba najczęściej odpowiadał na moje posty nie zgadzając się z moją opinią, prowadzi dialog w bardzo interesujący sposób i plus dla niego.

Mokra wydaje się bardzo, bardzo sympatyczna. Miło mnie przywitała na forum i ma podobne zaintersowania. M. in. za to te miłe słowa. A poza tym jak wyżej Shagg napisał pachnie brzoskwiniami, a ja kocham brzoskwinie i ma seksowną chrypkę :P Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane ją usłyszeć :P

Odpowiedz do tematu