Nie dajcie się zwieść ludzie! Prymas to fałszywa ksywa! Ten cały prymas to tak naprawdę jest Belzebub, który chce was do bram piekieł sprowadzić! On jest żydem na usługach KGB, ma zamiar wybić połowe polaków! Wolne miejsce zajęli by kolonizatorzy z Izraela!
PójdĄcie za mną, a ja pokaże wam drogę!
Nie dajcie się zwieść ludzie! Prymas to fałszywa ksywa! Ten cały prymas to tak naprawdę jest Belzebub, który chce was do bram piekieł sprowadzić! On jest żydem na usługach KGB, ma zamiar wybić połowe polaków! Wolne miejsce zajęli by kolonizatorzy z Izraela!
buhaha Prymas czekam z niecierpliwoscia na twoja odpowiedz
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Obawiam sie Prymasie, ze Twoja tajemnica wyszla na jaw
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Ohoho, chwilę mnie nie ma, a tutaj już się takie pomówienia pojawiają na mój temat. Nigdy nie sądziłem, że powstanie temat o mnie - czuję się prawie zaszczycony.
Inkwizytor napisał/a:
Nie dajcie się zwieść ludzie! Prymas to fałszywa ksywa!
Jaka tam fałszywa, po prostu jej nie rozumiesz. Gdy ją "tworzyłem", to nie miałem na myśli głowy Kościoła. Nick ten wywodzi się od słowa "prima", czyli "pierwszy", więc nawet nie próbuj wiązać mnie z religią.
Inkwizytor napisał/a:
Ten cały prymas to tak naprawdę jest Belzebub, który chce was do bram piekieł sprowadzić!
Utożsamiasz mnie z czartem? Wielceś zacny jest, że porównujesz mnie z istotą tak potężną, ale niestety muszę zwieść Cię od tego kującego mnie w oczy błędu. Diabłem nie jestem, bo najpierw musiałbym w niego wierzyć - a czy ja coś takiego kiedykolwiek napisałem? Nie sądzę.
Inkwizytor napisał/a:
On jest żydem na usługach KGB, ma zamiar wybić połowe polaków!
Żydem? Nie dotarły do mnie słuchy, jakobym miał jakieś krwiste powiązania z tą nacją. A nawet jakbym miał, to nie robiłoby mi to różnicy - człowiek jak człowiek. Wybić Polaków? A po co? Jestem zbyt leniwy, aby wykonywać takie bezcelowe czynności.
Inkwizytor napisał/a:
Szkoda, że nie napisałeś dokąd wskażesz nam drogę... Pewnie jest to droga do otchłani piekieł. Potrafisz tylko pisać bez sensu na temat wiary - na to mogę powiedzieć tylko tyle (po łacinie): "Vanitas vanitatum et omnia vanitas".
Inkwizytor napisał/a:
Gdyż ja wielki ojciec dyrektor moge poznać każdą tajemnice!
No proszę! A jednak Big Brother ciągle na topie!
Ktoś tu chyba próbuje wyprowadzić mnie z równowagi... Czyżby naturalny wróg?
prymasku uspokoj sie chlopak chce sie jakos pokazac na tym forum ale mu to nie wychodzi ale bądĄmy wyrozumiali i dajmu mu szanse się poprawić
jedno mnie tylko niepokoi co do postaci inkwizytoriusza - tu niby taki "wierzacy" i inszczy wszelkie zlo a nagle wyskakuje z tekstem o żydach
czy to aby nie jest podejscie rasistowskie a za takie coś to się powinno rzucić na niego klątwe
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
jedno mnie tylko niepokoi co do postaci inkwizytoriusza - tu niby taki "wierzacy" i inszczy wszelkie zlo a nagle wyskakuje z tekstem o żydach
czy to aby nie jest podejscie rasistowskie a za takie coś to się powinno rzucić na niego klątwe
bo on udaje Rydzyka
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
prymasku uspokoj sie chlopak chce sie jakos pokazac na tym forum ale mu to nie wychodzi ale bądĄmy wyrozumiali i dajmu mu szanse się poprawić
Żydzi wzięli swoją nazwe od Judasza, czyli fałszywego apostoła który zdradził Jezusa i założył własną religie opartą na chęci zarobku
ale mimo wszystko to jest rasistowskie podejscie do sprawy ich wyznania i kultury ty bylbys dobrym ksiedzem za czasow hitlrea z takimi pogladami
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ej ja czegoś nie rozumiem ja tu się najbardziej wysilam a jak na razie doczekałęm się tylk oklątwy i to w dodatku w poscie a nia na PW inni sa bardziej sympatyczni a już in proponujesz lochy ja siętak nie bawie nie odzywam siędo ciebie inkwizytorze i rzyczam na Ciebie szanańskie czary mary moim magicznym patykiem
Skoro tak to nie pozostawiasz mi wyboru.
Przeklinam to forum, oddaję je we władzę szatana. Niechaj na ABSOLUTNIE KAŻDEGO, kto tu wejdzie spadną nieszczęścia, Boże odwróć od tego grzesznego forum swe oblicze, niech szatan ma nad nim władzę i zsyła na czerwonoportkowców nieszczęścia i cierpienia. Amen
swiętoszek brata się z szatanem i wchodzi z nim w kontakty
wstydĄ się
Eeee szanowny panie Inki...ty już też to forum przeglądałeś
Mój komputer został poświęcony, jest on zasilany świętym prądem z prywatnej elektrowni szefa mego. Poza tym codziennie odmawiam antyklątwową modlitwę, by pozostać w łaskach niebios. Moje klątwy nie obracają się przeciwko mojej osobie!
a przy moim jest posypany okrąc ze sproszkowanej czerwonej cegły która ma za zadanie chronić mnie przed złem, przemoca i pedofilia wysyłaną z komputera i intenetu wiec sikam na twoją klątwe ciepłym moczem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.