E tam nabijacz... po prostu trochę już tutaj siedzę.
Świętoszka napisał/a:
tak,idzie na ilosc
Jakością też nie gardzę. Nie ładnie tak na podstawie postów wyciągać wnioski na temat tego, jaki byłbym w ł... Dobrze wiem, że w Twej głowie były takie perwersyjne skojarzenia!
Świętoszka napisał/a:
Kims kto jest tez zrzeda i wytyka innym bledy
Tylko naprowadzam ludzi na dobrą drogę.
Reszty nie skomentuję, bo mnie rozwaliła.
simarik napisał/a:
nie odpowiem na pytanie kim jest prymas? tylko na pytanie kim jest Prymas?:)
Że też zauważyłaś, iż umyślnie napisałem z małej... ;p
simarik napisał/a:
chłopak z Gdańska, ma siostrę i chyba młodszego brata [z bratem mogę Ľle kojarzyć]. Jest na etapie "naście"
Wszystko kojarzone wręcz idealnie.
simarik napisał/a:
Lubi a wręcz kręci go anime, japońska muzyka i język tego kraju.
Kręci mnie? Ależ to zabrzmiało. Poczułem się jak zboczeniec. Ale niech będzie... podkreślając to, że do otaku na pewno mi daleko. ;p
simarik napisał/a:
Jest użytkownikiem tego forum, wczoraj robił sałatkę, licealista, mało czyta książek, ale chciałby więcej, nie wie czemu jest mało komunikatywny, chce to zmienić, ale ma jakąś wewnętrzną blokadę, rozlewa rodzicom piwo xD, nienawidzi niemieckiego, lubi używać słów mniej popularnych, nie zna się na telefonach,
Nie no... dobiło mnie Twoje zaangażowanie w wypisanie tego wszystkiego...
Zaraz spalę się ze wstydu.
simarik napisał/a:
posiada zdolności mediacyjne
Mediacyjne? Potrafię godzić ludzi? Pierwsze słyszę. xD Ale ciekawe...
simarik napisał/a:
lubi się huśtać na "wyjechanym" sprzęcie , nie przepada za uprawianiem sportu, twierdzi że nic nie wie, a prawda jest inna, tylko nie chce jej przyjąć do swojej świadomości, trochę zakłopotany, nie przepada za cukierkami, które mają nazwe od zdrobnienia jego imienia, ma trudności z rozpoznawaniem ludzi "z ekranu", pisze w profilu że ma 41, mówi że dla zabawy, ale to ma chyba jakąś przyczynę, może chodzi o doświadczenie,przez to czuje że ma je większe dodając sobie "trochę" wieku, ale to tylko przypuszczenie, jest 5 cm nizszy od śwista, ma granatowy sweter - bluzę, twierdzi że ma zaćpane oczy, ma sprawne dłonie - giętkość, ma obecnie 1303 posty, spokojny, opanowany, oszczędny w słowach, bogaty w myślach
w sumie to za mało wiem, żeby uściślić odpowiedĽ na te pytanie
Takiej sumiennie napisanej odpowiedzi się nie spodziewałem...
Idę schować się do moich podziemnych otchłani...
Jakością też nie gardzę. Nie ładnie tak na podstawie postów wyciągać wnioski na temat tego, jaki byłbym w ł... Dobrze wiem, że w Twej głowie były takie perwersyjne skojarzenia!
a nieprawda,to byl zart dotyczacy tylko postow!
Prymas napisał/a:
Tylko naprowadzam ludzi na dobrą drogę.
Reszty nie skomentuję, bo mnie rozwaliła.
nie wierze...dokonalam cudu.
Prymas napisał/a:
Idę schować się do moich podziemnych otchłani...
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
nie przesadzaj poza tym malo jest cudow na tym swiecie ,trzeba cieszyc sie z kazdego
And I have no privacy
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-16, 14:42
Prymas napisał/a:
E, e, e.
tak jakbyś się zaciął
Prymas napisał/a:
Aż za bardzo... dla mnie? Gdybym to ja starał się dla Ciebie to już nie byłoby takie dziwne.
To nie było dziwne. Napisałam co "wiem". Padło pytanie, a jak znam odpowiedĽ to ją daję Nie ma w tym nic "aż za bardzo", to i tak mało, można by więcej, ale nie ujawniam tajnych informacji, dbam o Twoja prywatność
Prymas napisał/a:
Spłoniemy razem... jakie to romantyczne
więcej chyba w tym tragizmu
Prymas napisał/a:
Nie sądziłem, że tak głęboko do głowy wchłaniasz informacje o ludziach.
mam właściwości higroskopijne wchłaniam bardzo dokładnie
Prymas napisał/a:
Do roboty! Zakopałaś to teraz odkop.
mam urlop
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Cały czas będę się upierać tego , że jednak mijasz się z prawdą. ;p Nie daw tym razem tak łatwo za wygraną.
nie lubie jak cos mi sie wmawia zaraz sie zdenerwuje.
Prymas napisał/a:
Przyszedł mi do głowy drugi cud. Jest nim towarzystwo kobiet <ale lizus>. Właśnie czerpię z niego przyjemność.
"lizus lizus,to z Ciebie wyrosnie" zartuje
And I have no privacy
Wysłany: 2006-04-16, 18:12
X. napisał/a:
co ty, zakochales sie we mnie czy co?
co ty, łudzisz się że ktoś cie kocha?
X, napisał/a:
w podpisie mnie nawet masz
Pewnie jesteś szczęśliwy z tego powodu że ktoś raczył o tobie wspomnieć w podpisie.
X. napisał/a:
jak chcesz mnie czcic
Polew z ciebie totalny
X. napisał/a:
podam ci numer konta na ktore mozesz skladac ofiary
To może podaj wszystkim forumowiczom żeby więcej osób mogło cie wspomóc skromną ofiarą na chleb
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-04-16, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-04-17, 20:46
X. napisał/a:
Kilka osób mnie kocha.
X. napisał/a:
w twoim podpisie? xD w twoim towarzystwie moj nick traci respect
Jakby twój nick miał respekt to by stracil go tylko w twoim towarzystwie
X. napisał/a:
no zastanowilbym sie, z kogo.
z ciebie, a najlepiej to widac chociazby po twoim podpisie
X. napisał/a:
na chleb mam wystarczajaco
nie pochlebiaj sobie
X. napisał/a:
moze skladka dla ciebie na przeszczep mozgu, bo ten widac nie słuzy ci zbytnio
ty sobie mozg przeszczep bo jesteś jakiś nawiedzony (:
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-04-17, 21:33
Rdzawa napisał/a:
chłopcy... nie kłóćcie sie:P nie ma o co
No to ja się Ciebie posłucham Rdzawa. Ale z listy Kos go nie usunę
Wysłany: 2006-04-17, 21:42
Młoda Zielarka napisał/a:
A może mnie tam wstawisz
Jak mi podpadniesz tak jak ten X. to tam cię wstawię
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-04-17, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.