Wysłany: 2005-11-02, 18:44 Jak znalazłeś/łaś sie na forum Skype: michal1986lublin
Chciałbym abyscie napisali co sprawiło ze znalezliscie się na forum? Bo zastanawiam sie nad frma reklamy ;] tylko nie wiem która by była najlepsza Może wy cos wymyslicie :>?
Ja znalazłam się tu poprzez czat na wirtualnej polsce tam jakiś koles podał mi ten adres i postanowiłam że wpadne na to forum zobaczyć i tak juz tu zostałam
Mnie zarosiał przez gadu-gadu pewna osoba ,która należy teraz do władz tego forum.
Stawialbym na czaty bo jak widac taka reklama przynosi upragnione efekty.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.