Forum Dyskusyjne :: forumowe kręgi ;>

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Forumowe kręgi » forumowe kręgi ;>

Przesunięty przez: deela
2007-01-08, 02:22
forumowe kręgi ;>
Autor Wiadomość

rewers

Wysłany: 2006-11-26, 13:18   forumowe kręgi ;>

Która/które osoby z forum wuzbudzaja w was najwiecej sympati i dlaczego?

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2006-11-26, 13:28   

Pani simarik, za całokształt.

Pani Mokra, bo jest tak kąśliwa, że aż jest to w niej urocze. No po prostu jedyna taka osóbka na forum ^^,

Pan Prymas, bo bardzo przyjemnie się z nim gada.

I jeszcze Pan Cudak i Pan X. Również za całokształt.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

*miss irony 

Wysłany: 2006-11-26, 20:41   

X. bo to jedyna osoba, z ktora się tu dobrze poznałam. I nie żałuje.
A ja cie kocham

#deela 

Wysłany: 2006-11-26, 22:13   

Prymas - za nadspodziewana dojrzalosc i za znane mi niedocenianie siebie
simarik - za rózne rzeczy
Mokra - chyba bez powodu :P
bLu- - za niekontrolowane ale czasami wrecz skrajne chamstwo
X - za bezposrednie podejscie
Mich@ł - za stare dobere czasy
dipe - jak moglam pominąć? za podobnie paskudne rzeczy ktore przezyl (domyslam sie tylko) dzieki ktorym zmadrzal a nie zglupial
Ostatnio zmieniony przez deela 2006-11-27, 23:10, w całości zmieniany 1 raz  

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-11-26, 23:02   

[quote="deela]
bLu- - za niekontrolowane ale czasami wrecz skrajne chamstwo[/quote]
w koncu ktos mnie docenil;]

skoro juz wspomnialas o starych czasach to hmmm..
Michał-za stare czasy, mile wieczory, pojebane plany i wszystko co bylo miedzy nami dobre:D
ChoodyPerez-za plany ktoore nigdy nei mogly wypalic i tylko momentami podobne podejscie do zycia
Ruget-za niekiedy dorosle myslenie;)
deela-za ogolna zyciowa madrosc-jedna z niewielu osob ktoorej posty rzeczywiscie moga cos wniesc do mojej opinii

X. 

Wysłany: 2006-11-27, 16:01   

miss irony, bo jest najlepsza.

rewers

Wysłany: 2006-11-27, 18:07   

simarik ! simarik !
wesoła dziewucha i z sercem ;p

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-11-27, 20:37   

deela – za szczerość; za to, że to najtwardsza kobieta jaką znam; za umiejętność przekazywania swych myśli w bardzo treściwy i trafny sposób; za piękne neologizmy, którymi potrafi tak namiętnie i umiejętnie operować; za to, że nie skrywa swej opinii – wali prosto z mostu; za to, że zawsze wesprze kolegę i podzieli się swoim doświadczeniem; za to, że jest na swój sposób wyjątkowa, wręcz unikatowa; za to, że pełno w niej erudycji, a jeśli już na dany temat nie ma zielonego pojęcia, to po prostu siedzi cicho – nie "leje wody" tylko po to, aby cokolwiek powiedzieć; za to, że przyjemnie jest poczytać jej narzekania, więc żarliwie pochłaniało się co poniektóre wypowiedzi na pewnym forum dla ciężarnych; za to, że jak ma potrzebę, to potrafi zrobić coś szalonego, żeby to koniecznie jakoś sobie te życie od czasu do czasu urozmaicić (nie boi się zmian) – cecha, której mi tak bardzo brakuje; za to, że w internecie jest, wierząc na słowo, taka sama jak w "realu", co jak dla mnie jest bardzo imponujące; za to, że ogólnie pracowita i miła z niej kobitka, pomimo że kreuje się na - jak to mawia - "złą i okrutną".

simarik – za to, że zawsze gotowa nieść pomoc, nie zważając na własne potrzeby; za to, że emanuje tym "czymś", czymś niezwykłym, pełnią optymizmu; za uśmiech od ucha do ucha, którym to postawić na nogi potrafi nawet najbardziej zdesperowanego człowieka; za to, że nie spieszy się w sprawach, w których spieszyć się nie powinno; za zrozumienie; za "badanie" człowieka zamkniętego i próby "leczenia"; za dojrzałość, której nie dostrzegam w żadnej z otaczających mnie rówieśniczek; za kołysankę, której być może kiedyś się dorobię; za czas, za każdą minutę, każdą sekundę poświęconą; za każde "dzień dobry" i każde "dobranoc"; za edukowanie niedoedukowanego; za każde ciepłe słowo; za to, że swych racji potrafi bronić tak dobrze, że o wygranej można tylko pomarzyć (zresztą nawet jak się wygra, to wystarczy, że zrobi "kocie oczka" i człowiek tak głupieje, że mimo wszystko się poddaje); za straszenie minami typu: ";p"; za bycie tajemniczą, co tak bardzo wyobraźnię do życia pobudza; za to, że zawsze można na niej polegać; za "Stoje wlasciwie kucam i zaraz mi panewka sie wytrze:-p"; za bycie rozgarniętą, uczuciową, słodką, a gdy trzeba, to spokojną i opanowaną; za to, że nie zna kłamstwa; za to, że nie karci za "chore skojarzenia" – w najgorszym wypadku robi krzywą minkę; za wielkie aspiracje, którymi tak przepełniona jest; za niezdecydowanie i ciągłe zmienianie zdania; za podwójne "dzieki za GumiśTeam ;)"; za to, że skłonna przesłać pocztą czekoladkę; za piękny, sympatyczny głos; za ogólną "żywość", chęć do działania, rozwijania się; za to, że NIE jest (idąc za słowami pewnej osoby) "rozmemlanym nie wiadomo czym"; za wyrafinowane zabawy...

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-11-27, 22:46   

Prymas bo jest mądrym chłopakiem. Używa czasami co prawda słów ,o których znaczeniu nie mam zielonego pojęcia ,ale i tak Go lubie. Mieliśmy razem nawet do wódki siadać (tak ,tak panie i panowie) ,ale coś nie wyszło... może kiedyś.
Cudak - za to ,że ma świra odnośnie siatkówki oraz państw bałkańskich. Lewak tak ,jak ja. Pozytywne poczucie humoru, lubi zabawy z wklejaniem fotek (znów podobna cecha jak moja). Pozytywna postać dla mnie jak najbardziej.
DesertFox - za ogól wiedzy polityczno-historycznej. Ciekawe poglądy ,umiejętnośc ich bronienia to cechy bardzo pożądane przeze mnie (dobrze się grało zwolennika Kaczyńskiego i PiS'u).
Deela - lubię tę panią za niekiedy cięty język, spore doświadczenie (pewne kwestie zbieżne z moimi), damski odpowiednik pewnego pana ,z którym miałem przyjemnośc dyskutowac na innym forum. Jedna z bardziej wartościowych osób na forum.
Simarik - już sam Jej widok ,uśmiech poprawia mi humor. Kiedyś miałem okazję rozmawiać kilkakrotnie poza forum (niestety tylko przez GG), osoba inteligientna, ważąca słowa, mająca prawie zawsze coś interesującego do dodania. Bardzo duży plus.
Michał, Choody Perez, Tafcio, Florcia (Marta), She88 i reszta ludzi z innego forum ,którzy tutaj również pisali mniej lub więcej - za wszystko.;)

Mógłbym wymienić więcej osób ,ale ostatnio jakoś rzadziej bywam na forum (z przyczyn ode mnie zależnych ,ale takie już jest życie).
Mógłbym również napisac o każdejz wymienionych osób przynajmniej kilkadziesiąt zdań ,ale nikomu by się pewnie nie chciało tego czytać.
Pozdrawiam wszystkich.

Oluniaaa 

Wysłany: 2006-12-01, 07:56   

dipe Prymas bLu deela shala X. to juz chyba wszyscy

+/-

Wysłany: 2006-12-09, 20:14   

Jestem tutaj parę godzin i wyróżniło mi się parę osób - simarik, shala, Naadir, Prymas, Magda . Nie tyle wzbudzają one moją sympatię, co jakiś szczególik spowodował moje zainteresowanie.

Pierwszą wymienię, jak większość osób, simarik - bardzo pozytywny charakter, poczytałem z ciekawości jej posty i dodam, że piękna dusza. Wesoła, zadziorna, czasem dziecinna, miło mi poznawać. I na niej jednak skończę.

podziekowania dla
s.i.m...., w koncu rozumiem

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-12-09, 23:26   

+/-, a o mnie juz nie wspominisz :P hmm jesli mozna prosic to uzupelnij profil :P

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-12-09, 23:47   

nasz kochany Matys nie wiem czemu jakoś wydawał mi się zawsze sympatyczny, az miło sie jego posty czytało i wogóle tęskno za nim i pusto... ehhh :rozpacz:

Prymas zawsze cos mądrego powie wielki FAN...

....simarik pierwsza dama forum

deela nasza mama

Cudak taki sportowiec... wszystko o nim wie... expert

Ruget kolega...służy rada i pomoca. Kompan z GG :)

Rdzawa, która gdzieś sie ulotniła. żywiołowa i strasznie pozytywna dziewuszka

bLu czasem aż strach z nia zadrzeć...

jak coś sobie jeszcze przypomne to napisze :)

fallen angel 

Wysłany: 2007-01-04, 18:01   

Eeee... Ambiwalencja i Phobos - rozmawiamy często na gg, Pho znam z forum Gaduł, a Ambiwalencję z szkoły ;)

*Apple 

Wysłany: 2007-01-06, 14:25   

Mi się wydaje sympatyczna shala, X., Rdzawa no i Miss irony aha no i Ruget. Nie wiem czemu wy ale jakoś tacy sympatyczni sie wydajecie :)

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2007-01-06, 19:58   

Mordred co kto woli ;p

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-01-27, 21:24   

a ja za najsympatyczniejszą osobe na forum uważam siebie.... nie będę się wysilac na fałszywą skromność...

prawda to i trzeba to napisać wprost :p
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

*faris 

Wysłany: 2007-01-27, 22:08   

luba napisał/a:
tworząc kółko wzajemnej adoracji

faktycznie to robisz ;]

zrobię zwykły OT i stwierdzam po paru miesiącach, że póki co nikt nie powinieneś się znaleźć na liście mojej <ach tak, każdy się ucieszy> i narazie to tak zostawię

<i tak, wykasowałam starą listę >
Ostatnio zmieniony przez faris 2007-05-02, 16:11, w całości zmieniany 1 raz  

X. 

Wysłany: 2007-01-27, 22:17   

dobra, apdejtując to

Mordred ma ode mnie szacuken, bo slucha dobrej muzyki.

Artuuro23 

Wysłany: 2007-01-28, 10:21   

X- Bo to postać dość oryginalna
Shala- Jak tu kogoś takiego nie lubieć
Mokra- Osoba dość sympatyczna.
Świętoszka- Osoba dość wesoła i charakterystyczna
A tak ogulnie po za Nowymi co napiszą 1 czy dwa posty lubię wszystkich

Odpowiedz do tematu