_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2008-02-14, 05:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-04-29, 14:49
Dlugo zastanawialam sie co tu napisac i kogo wymienic. Myslalam o kazdym z Was z osobna bo tak wlasciwie jednych lubie a innych nie. Kazdy z was ma swoje za uszami, i probowalam jakos to ogarnac. MOgla bym wymienic tu ogromna ilosc osob ale zawsze bedzie jakies ale. Np takie iz pewne zachowania sa dla mnie zenujace i nie mogla bym kogos po czyms takim tu umiescic. Mogla bym umiescic tu Mordreda, za te tam te tete, ale nie zrobie tego bo poznalam go teraz od innej strony i to co wyczynial nie upowaznia mnie do tego by go tu dac, mogla bym dac tu shale, ale jej przepraszanie [ostatnio sie poprawila] i kluchowatosc dyskryminuje ja w moich oczach, kolejna osoba to Prymas, ktoremu dzisiaj pojechalam i wlasnie to co mu powiedzialam powoduje ze dac tez go tu nie moge, nastepnie luba, tak moja droga wyroznie Cie, bo wlasnie te osoby ktore tu wypisuje sa w pewien sposob wyroznione, a robie to dlatego bo naprawde trzymam kciuki [i juz widze pewne posteopy] w tym bys w koncu zrozumiela i codzennie rano wstawala i mowila "jestem zajebista" i zebys sama to sobie udowodnila a nie marnowala czasu na proby przekonania do tego innych, nastepnie deela, ktora szanuje i w pewien sposob jest mojm Miszczem, ale ma cechce ta ktora ja mam-traktuje ludzi jak gowna i ma za duze mniemanie o sobie, dlatego tez nie bedzie ta, kolejna osoba jest Cudak, za malo go znam zeby go dac ale za wspolne glupotangi o nim wspominam, nastepnie zlosnica ktorej nik jest tragiczny ktora dobrze znam ale tez nie jest ta, kolejna osoba Prince, bo jest przystojny i za irlandzkie rozmowy ale to za malo, Zydu, to tylko idiotyczne rozmowy i przepiekne zdjecia w odpowidnich momentach, Magda, moje stounki z Toba okresle tylko znajomoscia, Idia jestes dla mnie troche dziecinna i nudna, dipe, bo dobrze chlopak gada ale nie mamy wspolnych tematow, Rdzawa, za malo za malo, Vinikator, pieprzony idiota ktorego strasznie lubie ale tylko przez pojazdy, a za ta zadyme co zrobil poprostu go nienawidze. I tak dochodzimy do konca. Wyzej wymienone osoby tylko w polowie spelniaja moje warunki/wymagania by zostac przez mnie nazwana "Mooim forumowym kregiem". Jednyna taka osoba jest dla mnie Swietoszka, ktora jest moja siostra, ktora ma ADHd, zespol tareta, ktora uwielbiam, kocham mimo wszystko i jest jedyna osoba na forum ktora moge tu wpisac. Wybaczce za skladnie i kolokwializmy ale mam kaca i umieram.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2007-04-29, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
chciałabym dorzucic tutaj deele, dlaczego, poniewaz od dluzszego czasu przygladam sie jej wypowiedzia itp. jest osoba dojrzala i inteligenta. Kobieta ktora potrafi walczyc w zyciu. Skladnie wyrazac swoja opinie w wielu tematach.
Moglabym tu dodac jeszcze wiele innych osob, ale jak narazie nie jest co do niektorych przekonana.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-15, 10:13
Nie lubię faworyzowania, ale gdybym miała wymienić osoby, które są u mnie najbardziej 'na plusie' to wymieniłabym:
Thar, deelę i Erill, bo się mądrze i trzeźwo wypowiadają.
lubą i Złośnicę, bo myślę, że to świetne dziewczynki, a ja zawsze chciałam mieć młodszą siostrę :-)
Modreda, bo mimo iż jest 'psem na baby', to jednak wzbudza sympatię
Mokrą, bo nieźle mi się współpracuje z tym Młodszym zadziorem
i to by było na tyle :-)
Po troszke dluzym przebywaniu na forum chcialabym umiescic tu jeszcze trzy osoby, a wlasciwie cztery.
shale i lenke, bo to bardzo sympatyczne dziewoje, z ktorymi naprawde dobrze sie dogaduje
Mordreda, za te i tamte, bo wzbudza swoja osoba sympatie.
I Vinicator, bo to szalony czlowiek z wielkim poczuciem humoru, za co straszliwie go cenie. ^^
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
to teraz ja:
osoby na plus:
Złośnica - bo jest baardzo miła, zakręcona i pozytywna
Mokra - bo jest chamska i bezczelna ale szczera i zajeb*sta
Święta - bo nie ma takiej drugiej na forum xD
Tofman - bo to zboczeniec
Yenna - bo jest bardzo miła i sympatyczna
a czasem takze:
shala, Prymas, Mordred (o dziwo czasem da sie znim dogadac), Códak... do innych też nic nie mam(przynajmniej niektorych, ale jakos szczegolnie sie nie wyrozniaja albo nie mialam okazji z nimi pogadac)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.