_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2008-02-14, 05:18, w całości zmieniany 2 razy
Dodaje i uzupełniam:
Gamal za ava, i za to, że nigdy nie wiadomo kiedy mowi prawdę. (O ile w ogóle mówi.)
Jakkolwiek jest parę chwil, a juz wbudziła zamieszania. I to w pozytywny sposób.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wydaje mi sie sympatyczna Luba, *X bo wie jaka muzyka jest dobra
i hasło"Moim fetyszem jest mózg"
pozdrawiam
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Wysłany: 2007-02-24, 22:34
Z jedniodniowych obserwacji najbardziej polubilem Mokra, wzbudzila u mnie bardzo pozytywna opinie. Jest bardzo zwariowana i pojebana (mozez to potraktwac jako komplement, tylko fajne osoby tak nazywam). Pozdro dla niej
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-18, 15:19
Dorzucę jeszcze do mojej listy Mordreda. Za całokształt.
[ Dodano: 2007-03-18, 17:29 ]
No i Zyda.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-03-22, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Scarlett, bo na avku jest kolor włosów o którym zawsze marzyłam. I wydaje się miła i szalona:) Prócz tego shala, bo jest bezkonfliktowa w przeciwieństwie do mnie
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-03, 20:12
Ludzie, których szanuję:
Mordred- co tu dużo gadać, mój jedyny, najlepszy przyjaciel :p najważniejsze jest to, że Mordredowi nie trzeba tłumaczyć, Mordred rozumie a jak nawet nie to idealnie improwizuje^^ Kochany człowiek ;] czasem mu odwala i zachowuje się jak mały brzdąc który właśnie ubrudził się budyniem i próbuje całemu światu powiedzieć jak mu teraz jest bardzo źle z tym faktem ;-) Szybko kojarzy i zawsze jego puenty są przyczyną moich - > Jak trzeba to zgasi i wyśmieje <uwielbiam>. Przesympatyczny, wesoły, pełen humoru i dzikiego żartu, bardzo lubię jak się kłopocze xD Komicznie wtedy wygląda, jego nieporadność w pewnych sytuacjach jest nie do opisania i co najważniejsze potrafi się wyczołgać z największej dziury. Nie lubię momentów jak ma wszystko w **** bo pokazuje wtedy swoje bucowate ja i jego oczy mogłyby doprowadzić do erozji innego spojrzenia. Mordred potrafi się bawić jak dzieciak, huśtawki, grzebanie w śmieciach xDxD wyzwania a’la śmarq’owskie ;] Człowiek któremu nieobcy jest publiczny wstyd ;D Ma dobry gust muzyczny, często imponuje mi <on o tym nie wie i się nie dowie> swoimi poglądami, sposobem myslenia. Co do jego dojrzałości to mam zastrzeżenia xD Taktowny, kulturwa na wysokim poziomie ;> Podoba mi się jego gra słów, potrafi sklecić takie głupoty, że normalny człowiek tego nie wymyśli a tym bardziej nie zrozumie. Kocham Mordreda xD <tutaj sprostowanie od razu dla Faktu, to miłość gumi(w)siowa> Można z nim pierdzieć, obżerać się do obrzygania, czytać playboy’e ^^ , śmiać się do ataku jelita ślepego, siedzieć i słuchać jego truprzeboju, chodzić po chodniku omijając łączenia xD wpadać do biedronki po tanie orzeszki i chipsy a potem robić konkurs kto dalej, lepiej i do tyłu xD gzić się po szkole, pić Tarczyny a potem grać na butelkach ;> <albo pluć do nich xD> Może za bardzo wnikam w życie prywatne a nie w formowe kręgi, ale mam to w szyszynce, biorąc pod uwagę jego postawę na forum to, to niezła skurczyżaba, prowokacja dobrze mu wychodzi, umie zainteresować słowem i się nim bawić. Mordred Miszczu Megajogurtówka MójCiOn^^
Dodam jeszcze, ze uwielbiam jego czułostkowość i sposób w jaki zwraca się do mnie:
Cytat:
Adrian 22:05:32
ej geju
Ciąg dalszy nastąpi.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Mokra podoba mi sie ze jest taka wredna, a jednoczesnie szczera.
Magda juz od poczatku wzbudziła u mnie pozytywne wrazenie.
Prymas bo tak Świętoszka bo jest sobą
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ostatnio zmieniony przez Złośnica 2007-04-04, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
Cudak bo wydaje się, że wszystkich lubi i akceptuje i nie do nikogo nieuzasadnionych pretensji:)
Czy ja wiem... Wystarczy, że jesteś zwolenniekiem jakiegoś klubu sportowego (czy jak to się tam nazywa), którego on nienawidzi, w wyniku czego nienawidzi równiez ciebie (z małej litery, bo zwracam się do ogółu). ;]
Czy ja wiem... Wystarczy, że jesteś zwolenniekiem jakiegoś klubu sportowego (czy jak to się tam nazywa), którego on nienawidzi, w wyniku czego nienawidzi równiez ciebie (z małej litery, bo zwracam się do ogółu). ;]
no nie dokońca xD mnie chyba nie nienawidzi, a raczej nie kibicujemy tym samym
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-04-12, 21:55
Mokra napisał/a:
metro te sprawy
[I nie chodzi tu o gazetę]
Widze ze tu krąży o mnie opinia Kibola-fanatyka W dużej mierze jest to opinia prawdziwa xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.