Wysłany: 2006-09-25, 10:21 Do starszych użytkowników czyli "Legendy forum" Skype: Budapesti Közlekedési Részvénytársaság
Zainspirował mnie temat z innego forum.
Prosiłbym o kulturalną wymianę zdań na temat uzytkowników z tego forum. Ale nie zwykłych. Uzytkowników nietuzinkowych, rzekłbym nawet niezwykłych, którzy z jakiegoś powodu się wyróżniali (negatywnie również) Chciałbym byście uzasadnili swoje wybory.
Wiadomo że to forum jest jak Real Madryt. Kiedyś byli świetni, teraz przygasają, dlatego chętnie posłucham kto tu był kiedyś tym świetnym.(a może jest nadal ) Zapraszam do dyskusji.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-09-25, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Ruget wyadje mu się że jest specem od spraw intymnych i opowiada o nich wszystkim dookoła. Otwarty, przesadnie towarzyski. Aktywny na forum w dziale Seks i Erotyka i Komputery... Wydaje się byc sympatyczny
Ja najbardziej jednak lubiłam naszego Matysa który odszedł od nas niestety. Jego wypowiedzi zawsze mi sie podobały. Inteligentny, zaradny... szkoda że już Go nie ma
Dla mnie negatywny jest manson. Jakoś nie potarfię odnaleźć z nim nici porozumienia.
jednak nie pobije on swym zachowaniem Inkwizytora, pamiętacie ???
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-09-27, 10:07
drobiczek napisał/a:
Inkwizytora, pamiętacie ???
Właśnie...Ja w swoim pobycie tutaj nie miałem okazji trafić na inkwizytora...Co to był za typ? ;]
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
To Matysa już nie ma ?? Szkoda...
Tak z fajnych osób to Prymas, ale czasami strzela gafę I często się nie docenia.
A z negatywnych to była Nefretete, nie wiadomo było o co jej chodzi, taka ekscentryczna...
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Wysłany: 2006-10-01, 22:34
simarik, o Tobie jakos malo hmm nie moge przywyknac do nowego avka bo pozanje ludzi po nich wlasnie i nagle lol i nie moge skojarzyc starego ale Ty tez jestes tu troche ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Ostatnio zmieniony przez Ruget 2006-10-02, 07:25, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-02, 05:30
Ruget napisał/a:
simarik, o Tobie jakos malo hmm nie moge przywyknac do nowego avka bo pozanje ludzi po nich wlasnie i nagle lol i nie moge skojarzyc starego ale Ty tez jestes to troche ...
Tlumacząc te słowa na maltański, bo po polskiemu nie zrozumiałam:
Ruget napisał/a:
o Tobie jakos malo
Najlepiej, to jakby w ogóle nie było, a Ty już popsuleś cała koncepcję, ładnie to tak ;p
Ruget napisał/a:
nie moge przywyknac do nowego avka
Następnym razem postaram się to zrobić inaczej, wyślę wcześniej Tobie avatar, Ty się przyzwyczaisz a potem go zmienię :p
Ruget napisał/a:
ale Ty tez jestes to troche
Ech pare dni, nie przesadzaj ;]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
włsnie najbardziej polubilam Matysa może wróci??
na drugim miejscu stawiam deele za to że jej wypowiedzi sa szczere i bardzo zrozumiale i że czesto mnie rozbawiaja ale nie moge ominac tez tego ze czesto sie z nia nie zgadzam
nie lubilam Leny szesnastolatka-seksolatka wielka mądrala na temaat seksu
a teraz moja opinia na temat pozostałych dosc znanych uzytkownikow:
Ruget- nawet go lubie ale wkurzaja mnie jego wypowiedzi w dziale kontrowersyjne tematu(to przez niego malo kiedy tam zagladam) Simarik widac ze jest bardzo inteligentna osoba jej wypowiedzi sa szczere
Prymas nie za bardzo moge sie na jego temat wypowiedziec nie znam go zbyt dobrze-serio drobiczek wporzo, mało konfliktowa osóbka
Cudak wielbiciel piłki nożnej czesto sie nie zgadzam z jego wypowiedziami
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Ostatnio zmieniony przez karda90 2006-10-02, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
A Desert Fox aka Miodek?
Gdzie jest największy liberał tego forum? Aż się normalnie stęskniełem - fajne to czasy były kiedy zaproponował jakiś pojedynek. Inteligentny chłopak bez dwóch zdań.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
ja to bym ci nawet range dal, jakbym mogl i gdybym nie mial nic przeciwko gloryfikacji glupoty i tandety, ale w sumie po co ci ranga czy status czlonka elity? wyrozniasz sie na tle forum.
negatywnie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
A ja może nie jestem tu za długo, ale hmmm... najbardziej widoczni na forum wydają mi się : Prymas, Mordred, Mokra, Yenna, Rdzawa, Drobniczek i Shala.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Ja najbardziej jednak lubiłam naszego Matysa który odszedł od nas niestety. Jego wypowiedzi zawsze mi sie podobały. Inteligentny, zaradny... szkoda że już Go nie ma
ano, z nim mi się najfajniej kłóciło
dla mnie Ci co byli gdy przyszłam zapadli najbardzej w pamięć - Michał, Prymas, Matys, Świętoszka, Sh3, Miodek, Swistu, deela bardzo miło kojarze jeszcze Simarik, Cudaka, drobiczek,
a są i tacy typu Ruget, Tofik któzy byli i są jakoś w kącie, rzadko się odzywają i choć są "starzy" to nie za bardzo sie ich kojarzy
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Prymas i jego słownik w głowie, Mokra za uszczypliwość [love ya bejb], Prince za tą tajemniczość jakąś?, Códak- maniak sportu i dodam Magdę - taka spoko babka, która ma dość pokaźny bagaż doświadczeń, albo przynajmniej wie co nieco na różne tematy. jakoś tak darzę ją forumową sympatią.
yyyyyy. to by było chyba na tyle.
bonżur.
edit - pogrubiłam, żeby ładniej było
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Ostatnio zmieniony przez Kasieczek 2007-07-31, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-01, 08:43
Kasieczek, a shalik za shaliki? ;<
i za dwa tytuły miss <skromność>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.