_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Też. Ale między jednym, a drugim - 'Siemasz Piękna!'
Wcześniej, długo 'Tjena kompis!'
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-05-01, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-19, 18:59
A ja.. WITAJ SUPERACZKU, tYLKO DLA VIPóW
Regulamin, cz. I, pkt 15. Nie formatuj niepotrzebnie czcionki( nie pisz pogrubioną czcionką, nie używaj rozmiaru "duży" i "ogromny", nie koloruj. Nie pisz postu WIELKIMI literami, ani tzw, FaLą (na przemian wielkie i małe litery). Magda.
Nabokov Rozpacz
ai500
Wiek: 20 Dołączył: 20 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: nie wiem :o
Wysłany: 2008-05-20, 15:56
Czy tylko ja wyłączyłem powitanie zupełnie? (-:
Ostatnio zmieniony przez ai500 2008-05-20, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 14:45
No w sumie jeszcze nie jestem na tym poziomie, abym z telefonem rozmawiał, albo on ze mną, ale wszystko w swoim czasie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.