Wysłany: 2007-03-25, 11:53 Chciałbym Ci powiedzieć, że...
Temat polega na tym, że mowimy osobie wyżej coś na co już dawno mieliśmy ochotę, ale nie było sposobności.
Tylko proszę, jak już się obrażamy to jakoś konstruktywnie.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Chciałbym Ci powiedzieć, że od jakiegoś czasu Cie obserwuje i zastanawiam sie, co właściwie robisz, co chcesz osiągnąć. Twoje zachowanie przypomina mi zachowanie nieco rozkapryszonej dziewczynki, która nie wie czego chce, zmiania zdanie, nie wie jak stanąć, ale za wszelką cenę chce,żeby ludzie tego nie tylko nie dostrzegli,ale nawet podziwiali ją... za dowcip, sposób patrzenia na świat, ciekawe poglądy... Jednocześnie masz w sobie sporo radości... - jesteś bardzo podobna do mnie, moze nawet za bardzo i stąd krytyka.
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-25, 15:01
Chciałabym Ci powiedzieć, że nurtuje mnie jedno pytanie: skoro nie znasz lubej, to czemu wypowiedziałaś się w tym temacie?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-03-25, 15:45
miss irony, chciałabym Ci powiedzieć, że zabrzmiało to prawie jak oświadczyny ;O
Miło, że tak uważasz.
I chce jeszcze powiedzieć, że ładnie Ci policzki idą do góry jak się uśmiechasz (powtarzam się), jak kobietom z dawnych lat ^^
Wysłany: 2007-03-25, 16:53
Że ten Twój avatar strasznie mnie denerwuje >.< Miga to-to.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-25, 22:53
Galaxy, pamiętam Cię z moich początków na forum i już wtedy nabrałam wystarczającego dystansu, tylko i wyłącznie za Twój komentarz dotyczący nie noszenia przeze mnie majtek
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-25, 23:18
Tofman - Tobie moge powiedziec, że strrrrasznie miło się poczułam po Twoim jednym poście i przez to chyba zaplusowałes sobie u mnie ;-) (całą winę ponosi moja próżność... hehe)
Tofman - Tobie moge powiedziec, że strrrrasznie miło się poczułam po Twoim jednym poście i przez to chyba zaplusowałes sobie u mnie ;-) (całą winę ponosi moja próżność... hehe)
Wysłany: 2007-03-26, 09:15
Tofman, chciałabym powiedzieć ,że jesteś bardzo sympatycznym człowiekiem i interesującym facetem , szkoda,że nieznam podobnych do Ciebie w realnym życiu.
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.