Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-26, 15:47
Chciałabym Wam powiedzieć, ze jesteście jedną wielką "zbieraniną" <wybaczcie określenie>,która szuka poklasku wśród innych.
Bez przesady ludzie z tymi tematami o sobie, rozumiem opisywać kogoś, oceniać avatary, podpisy, wyróżniać swoich bliższych znajomych, ale jak chceta słodzić czy solić sobie to ihta z forum na komunikator :p O!
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Simarik, chcę Ci powiedzieć, że podoba mi się Twoje podejście i wyglądasz mi na bardzo szczególną osobę o mocnych nerwach i duszyczce pełnej tajemnic i o nieugietych zasadach. Pewnie się mylę, ale tak jakoś... Twoje posty na mnie wpłynęły.
A wszystkim chcę powiedzieć, że jesteście różni i za to lubię z Wami postować:*
Galaxy - oceniac moge cie tyko na podstawie twojego bycia na forum, to tez czynie. to nie byly mile slowa, to bylo wlazidupstwo moim, jakze skromnym zdaniem.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-27, 15:53
Chciałabym Ci powiedzieć, że to by było bardzo miłe z Twojej strony, gdybyś obrała ziemniaki dla mojego taty.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-03-27, 15:57
Chciałabym Ci powiedzieć, że jesteś bez serca ;<:<:<
, że dziś w ksiazce przeczytalem fragment (uwaga, zacytuję):
" - O jejku, jej - westchnęła Yennefer, przeciągając się i zarzucając udo na udo wiedźmina."
xD zgadnij o kim pomyslalem?
[ Dodano: 2007-03-27, 17:01 ]
ej, goszka... chce Ci powiedziec, żes mi się wtryniła. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-03-27, 16:01
Mordred napisał/a:
zgadnij o kim pomyslalem?
O mnie
Chciałabym Ci powiedzieć, że aż mi się miło zrobiło xD
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-03-27, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-03-30, 08:32
Galaxy, chce Ci powiedzieć ,że jesteś miła i sympatyczna , pewnie jesteś zakochana
Wszystkim chcę powiedzieć ,że znikam na 3 miesiące siła wyższa ale napewno wrócę , bo od Was nie można sie uwolnić jesteście jak narkotyk :
- paskudni ale za to jakie z Wami są odlotowe chwile
-Wesołych świąt Wam wszystkim życzę
- do zobaczenia w druku Pa Pa !!
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.