na tym obrazku są 72 zespoły. Wypisujcie nazwy tych, które udało Wam się znaleźć, jednak jeśli ktoś przed Wami już takowy zauważył to nie powtarzać.
dla przykładu dam pierwszy - goryle na budynkach to będzie Gorillaz.
czyli 1/72
(niestety rozwiązanie jest mi nie znane xD ale pobawić się można)
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-12-09, 22:43
Pet Shop Boys i Scorpions ;]
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Gorillaz, Led Zeppelin, Rolling Stones, Radiohead, Nickleback, Seal (to zespol?), Spoon, Black Flag, The Eagles, RHCP, Garbage, Scissor Sisters, Cowboy, Sex Pistols, Alice in Chains (xD), Whitesnake, The Hole, Iron Maiden, Kiss, Deep Purple, Bad Company, Blue House, White Stripes, The Police, Madonna, Blur, U2, Bee Gees, The Doors (tych mnóstwo tam ;-]), Gregorians, Savage.
nad tymi badziewiami lezacymi na ziemi nie chce mi sie nawet myslec.
Na upartego mozna powiedziec, ze ktos tam na tej imprezie (The Party) ktos liczy kruki siedzace na znaku z nazwa ulicy glownej (yy np. Main Street Big Band), wtedy doliczamy Counting Crows. Nie widze Pearl Jamu, Nirvany i Soundgarden, jestem zawiedziony. No i Metalliki rowniez. Nad reszta mi sie naprawde nie chce zastanawiac, ide nyny.
[ Dodano: 2007-12-10, 01:40 ]
o, sorry, shala napisala o Gorillaz. my bad.
[ Dodano: 2007-12-10, 01:52 ]
zapomnialem o Blondie i Fairies Band.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-12-10, 18:22
Dwóch facetów w czerni to nie będzie czasem Blues Brothers? ;]
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-12-10, 18:38
Códak napisał/a:
Dwóch facetów w czerni to nie będzie czasem Blues Brothers? ;
też mi się tak wydaje
Yellowman jeszcze
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
cziz, Mordziu, popsules zabawe, nei chodzilo o to, zeby jedna osoba znalazla wszsytkie zespolyy xD i co ja mam teraz napisac?
Tatu (dziewuszki calujace sie pod latarnia) i Madonna.
oh, przeoczylam Madonne, a dziewczyne moga byc Tatu tez xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.