wylękniony Yeti wyszedł łapać okropne koleżanki Ani
[ Dodano: 2007-03-20, 16:05 ]
KALORYFER
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-03-29, 08:04
każdy adept laickiej orientacji rozwoju Yetiego fachowo edukuje rzeczywistość
MILICJA
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Wysłany: 2007-03-29, 08:17
wielki Yeti ledwo idzie na imprezę ale łobuzów eliminuje /po drodze rzecz jasna/
KAPCIOCH
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Ostatnio zmieniony przez [M] 2007-03-29, 08:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-03-29, 08:25
Mordred, a wyraz ?
Wysłany: 2007-03-29, 08:32
ramieniem otoczył Zenon Elę naturalnie takim uczuciem zajarzył jednak anomimowa zjawa Mordreda otoczyła wymienionych amokiem nader aromatycznym
KOWADEŁKO
Ostatnio zmieniony przez [M] 2007-03-29, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.