_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Pierwszy raz imprezowalam przez cale piastonialia..<olaboga>
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
*Apple
Wysłany: 2007-05-20, 14:28
Pierwszy raz byłam na całodziennej wycieczce rowerowej.
Przejechałam 130 km, jadąc w dodatku przez Szczyrk (a dokładnie Salmopol).
Góra się nie kończyła ^^... ale warto było dla takiego szaleńczego zjazdu
pierwszy raz szłam z bystrzycy do spalonej, z spalonej do długopola zdr, stamtąd jechałam do bystrzycy (wroc bystrzyca i z powrotem ciopągiem dla mało kumatych pociagem )
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-20, 17:57
faris napisał/a:
pomacałam ją jakimś Prontem czy Sidoluxem do mebli xD aż się dziwiłam, bo zwykłym mydłem i ciepłą wodą nie chciało sie to umyć
Błąd ! rozkręc !
Takie macanie nic nie daje, jak już rozkręcisz to dopiero zobaczysz co ona ma w sobie w środku ;] i dopiero wtedy będziedz mogła ją nazwać wyczyszczoną :p
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
*faris
Wysłany: 2007-05-20, 18:00
tam wolę nie zaglądać xD za dużo chleba, keczupu, cukierków i innych xD
<a co się da to można wytrzepać xD do góry nogami i walnąć porządnie kilkakrotnie o biurko xD>
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-20, 20:56
o, no oczywiście.. pierwszy raz widziałam Adriana na żywo.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-22, 14:17
Pierwszy raz mi na kims zalezy
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.