Moze tak zagramy w szczerosc.. nie wiem czyu to wypali hehe kiedys sie w to grało dla nie wtajemniczonych wyjasniam jedna osoba pisze pytanie, na ktore kolejna osoba szczerze odpowiada i zadaje nasteppne pytanie ;] moje pytanie: dosc głupie potem moze sie rozkrecimy ;p
Kolorek oczu?
_________________ [!] Przeciez Wiesz.. Nie Obchodzi Mnie To Wcale Twoje Zdanie o Mnie Wale.. [!] ^^
bardzo fajnie jest kogos kochac ale miec tez przyjaciela od serca.. ale przeciez przyjaciela tez poniekąd kochamy ;p nie potrafie wybrac.. bardzo ciezkie
[ Dodano: 2008-07-15, 00:04 ]
czy podoba Ci sie ta zabawa?? czy denna??
_________________ [!] Przeciez Wiesz.. Nie Obchodzi Mnie To Wcale Twoje Zdanie o Mnie Wale.. [!] ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.