Wysłany: 2008-07-04, 11:47
toTylkoja;/, wszystko mowi samo za siebie poza tym nie offtopuj <3
voncuver, dam Ci 12% bo jestes w ogole bezjajeczny, gubisz sie w tym co piszesz i nie wygodnie mi sie czyta Twoje bzdury <3 Poza tym drazni mnie nick w avatarze jakktos ma a teraz ide kupe <3
Wysłany: 2008-08-06, 12:18
14% mhm, jak powiem "bo jest glupi" to odpowiesz "bo jest madra jak ParisHilton" no wiesz myslalam ze mozna wiecej sie spodziewac po rozumnym czlowieku niz obrazy za jakie kolwiek slowo krytyki no ale coz, epoka gimnazjum w koncu
Każdy ma prawo do własnego zdania (ja także) a że ty gustujesz w prowokacjach to sie zatrudnij do pisania komentarzy na onecie no ale cóż,epoka PRLu w końcu Dajesz kolejny post
A żeby nie było OT to lubie Cie hmmm ekhmm na 93 i 1/2 %
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.